Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Festival všech milovníků champagne zve na jednotlivé akce festivalu

Festival všech milovníků champagne zve na jednotlivé akce festivalu

9. 10. 2013 – PRAHA – Letošní festival šampaňských vín Grand Jour de Champagne, který se odehraje od 7. do 9. listopadu 2013, zavítá již podruhé také do Brna.

Ikony champagne v Praze

Návštěvníci budou mít jedinečnou příležitost porovnat chuť skutečných skvostů z oblasti Champagne. V rámci festivalu se totiž poprvé uskuteční přehlídka Prestige Cuvée Exhibition, která představí perly mezi champagne. Málokomu se asi poštěstí, aby na jednom prostoru okusil a porovnal kvality takových ikon, jako je Dom Perignon, Cristal, Les Eschansons, Louis XV., Comtes de Champagne, Dom Ruinart, La Grande Dame, Fleur de Passions a další. Navíc každá z prezentovaných lahví je dražší, než je cena této exkluzivní degustace. Přehlídka se uskuteční v pátek 8. listopadu 17.00 hodin, Obecní dům v Praze.

Champagne Exhibition&Champagne Banket v Brně

Milovníci šampaňského a špičkové gastronomie se mohou těšit na dvě akce konané v sobotu 9. listopadu. V prostorách Siesta Lobby & Wine Restaurantu v hotelu Best Western Premier Hotel International Brno se od 14.00 do 18.00 hodin uskuteční přehlídka champagne domů pod názvem Champagne Exhibition. Zde bude možné vychutnat si lahodný mok z desítky champagne domů. Ve vyhlášené restauraci Borgo Agnese pak od 20.00 hodin proběhne Champagne Banket.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: foto: www.champagne-grandjour.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz