Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Nejlepší vánočka Popovicka

Nejlepší vánočka Popovicka

11. 12. 2013 - K místnímu koloritu adventního dění ve velkopopovickém pivovaru již neodmyslitelně patří Kozlí nadílka se soutěží o Nejlepší vánočku Velkopopovicka.

Ve třetím ročníku veřejnost po důkladném hodnocení vzhledu, vůně a chuti 8 upečených příspěvků rozhodla o vítězi. Stala se jím Věra Pálová, která vděčí za svůj úspěch osvědčenému rodinnému receptu, o nějž se podělí na webových stránkách pivovaru a v příštím Velkopopovickém zpravodaji. „Správná vánočka, symbol českých Vánoc, musí být voňavá, křehká a vláčná, v naší rodině se s ní doslova mazlíme. Tradiční, generacemi prověřený recept, vše připravované z kvalitních surovin a s láskou, to je snad zárukou úspěchu jakéhokoliv pokrmu,“ shrnula paní Věra Pálová.

Za poctivou kulinářskou práci si vítězka odnesla balení oblíbeného piva Velkopopovický Kozel, poukaz do Velkopopovické Kozlovny a dárkový balíček z Kozlího obchůdku. „Jako v předchozích letech jsme i letos náhodným losem vybrali a odměnili také jednoho z 48 hlasujících, paní Evu Papánkovou, která si domů odnáší sadu originálních kozlích půllitrů,“ uvedla Eva Kršňáková z Pivovaru Velké Popovice.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz