Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Zlínští fanoušci mají v hrdlech zlato

Zlínští fanoušci mají v hrdlech zlato

2. 5. 2014 - ZLÍN - Finálovou sérii hokejové extraligy ovládli na ledě hráči PSG Zlín. A stejně si vedli i jejich fanoušci v hlasitosti fandění, které měřil během celé finálové série Radegast, partner extraligy. Při gólu Petra Čajánka v 5. finálovém zápase dosáhli hlasitosti 118,9 decibelů a získali tak 1000 piv Radegast na oslavu vítězství. Nejhlasitějším momentem v Brně byl jediný gól Komety ze třetího finále, který vstřelil Libor Pivko. Hlukoměr se zastavil na hodnotě 118,6 decibelů.

Radegast měřil hlasitost fandění během všech finálových zápasů. Ještě před posledním pátým zápasem měli navrch Brněnští. Ovšem v jeho průběhu rozjásal Petr Čajánek vyprodaný stadion Luďka Čajky natolik, že hlukoměr zobrazil hodnotu 118,9 decibelů. Právě tento moment se stal nejhlasitějším v celém finále.


Od Radegastu tak obdrží zlínští fanoušci speciální odměnu 1000 piv na oslavu finálového vítězství. Stejný počet půllitrů získal i klub PSG Zlín za zisk mistrovského titulu. „Klub plánuje setkání s fanoušky, na které se budou hořká piva určitě hodit. Jeho termín bude včas oznámen,“ řekl marketingový manažer značky Radegast Karel Kraus.

Hokej tabulka

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: www.prazdroj.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz