Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Flaming lips k ochutnání v BB Centru

Flaming lips k ochutnání v BB Centru

22. 10. 2014 - Ochutnat a vychutnat si inovativní thajskou kuchyni můžete nově v BB Centru v budově G. Restaurace KIINDI, což v překladu znamená „Jezte dobře“, nabízí gastronomický zážitek z tradičních i velmi moderních a nejen thajských pokrmů s originálními názvy a příjemné posezení v designovém prostředí. Velkým plusem je příprava pokrmů vždy z čerstvých sezónních surovin.

Nová restaurace KIINDI rozšiřuje nabídku gastronomických prožitků v BB Centru v pražské Michli. Samo BB Centrum již dlouho není pouze administrativním centrem, ale je místem, kde si mohou návštěvníci i zaměstnanci dopřát odpočinek a vychutnat si dobré jídlo a pití. A k dobře dostupnému místu restaurace KINDII v budově G, roh ulic Baarova a Michelská, by měli soustředit pozornost zejména milovníci moderní thajské a asijské kuchyně, milovníci skvělých a zdravých jídel, ale i ti, kteří chtějí vyzkoušet něco nového.

Druhá pobočka této thajské restaurace v Praze (ta první nese název KIIN a nachází se v Praze 3 – Žižkově) je nekuřácká, je vybavena dětským koutkem a zakládá si na přípravě zdravých pokrmů z denně čerstvých surovin. V nabídce nechybí mořské plody, jídla z masa či vegetariánské pokrmy od profesionálních kuchařů a specialistů na thajskou kuchyni. Vaše zhýčkané chuťové buňky navnadí a zároveň vás pobaví i poutavé a vtipné názvy pokrmů. Přece byste si nenechali ujít Coco avalanche, Awesome salad, Flaming lips či Red neck. A příjemný pocit z dobrého jídla si navíc vychutnáte v prostorném a světlém interiéru s designovými prvky, které vychází z tvaru střechy thajského chrámu a využívají tradičních thajských barev. Navrhovala jej Tingting Shan, která restauraci provozuje se svým manželem a která vystudovala design a v USA navrhovala luxusní interiéry mezinárodních restaurací a hotelů.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: Vendula.Malochova@Passerinvest.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz