Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Miloslava Fialová, ředitelka hotelu Alexandria, patří k nejlepším českým hoteliérům

Miloslava Fialová, ředitelka hotelu Alexandria, patří k nejlepším českým hoteliérům

28. 11. 2014 - LUHAČOVICE - Vynikající výsledky wellness hotelu Alexandria****, patřícího akciové společnosti Lázně Luhačovice, vedly k tomu, že letos byla mezi nominovanými na udělení Výroční ceny AHR (Asociace hotelů a restaurací) ČR 2014 v kategorii Hoteliér roku i Ing. Miloslava Fialová, ředitelka hotelu Alexandria v Luhačovicích.

V oblasti vedení hotelů je cena udílena zvlášť pro řetězcové a zvlášť pro nezávislé hotely. V kategorii nezávislých hotelů ji nakonec získal Tomáš Blabla, ředitel Resortu Valachy Velké Karlovice, který si ji převzal při předávání Výročních cen Asociace hotelů a restaurací ČR 21. listopadu v Praze.

Výkonný ředitel Lázní Luhačovice, a.s., Ing. Jiří Dědek, MBA k tomu uvedl: „Již samotná nominace na prestižní cenu Hoteliér roku je oceněním dlouholeté profesionální práce a především výsledků, kterých se svým kolektivem dosáhla paní ředitelka Miloslava Fialová. Hotel dosahuje meziročně významných nárůstů výkonů, tržeb, obsazenosti pokojů a spokojenosti jeho hostů. Svou pobytovou nabídkou ubytovacích, gastronomických a volnočasových relaxačních služeb, jejich kvalitou a úrovní, se řadí mezi nejlepší a vyhledávané hotely své kategorie nejen ve Zlínském kraji. Je to i výsledkem přístupu Ing. Fialové, která se ve své řídící činnosti vyznačuje vysokým pracovním nasazením, odpovědností při plnění povinností, inovačním přístupem k pobytovým produktům, příkladným vztahem k hostům, jakož i náročností ke svým spolupracovníkům. Ve své práci uplatňuje teoretické znalosti získané studiem na Vysoké škole hotelové v Praze, které si doplňuje účastí na aktivitách AHR ČR, poznatky a zkušenostmi z praxe předních českých i zahraničních hotelů.“

Miloslava Fialová působí ve funkci ředitele hotelu od roku 2000. V roce 2009 se významně podílela na přípravě a organizačním zabezpečení setkání ministrů evropských zemí v Luhačovicích, v době předsednictví ČR v EU. Spolupracuje s AHR ČR a své znalosti předává rovněž v lektorské činnosti na Univerzitě T. Bati ve Zlíně.

Shodou okolností oceněný Hoteliér roku Tomáš Blabla, ředitel Resortu Valachy Velké Karlovice spolupracuje s ředitelkou hotelu Alexandria Miloslavou Fialovou na společném projektu Lázní Luhačovice, a.s. a turistického Resortu Valachy Velké Karlovice s názvem „Wellness dovolená v lázních a na horách, aneb to nejlepší z wellness Východní Moravy“, který byl oceněn Centrálou cestovního ruchu Východní Moravy jako HIT sezóny pro rok 2013. Jedná se o pobyt s procedurami v délce 7 dní/6 nocí, kdy host stráví 3 noci v Luhačovicích v ALEXANDRIA **** Spa & Wellness hotelu a 3 noci v Spa hotelu Lanterna **** ve Velkých Karlovicích.

Hotel Alexandria je členskou organizací AHR ČR /v NFHR ČR od roku 1998. V minulosti patřil mezi renomovaná hotelová zařízení v ČSR. V roce 2010 prošel rozsáhlou modernizační rekonstrukcí a přístavbou do kategorie 4*. Hotel letos potvrdil své výsadní postavení mezi wellness hotely, když získal již podruhé prestižní ocenění v soutěži Czech Hotel Awards - Hotel roku 2014 v kategorii Wellness & spa ve Zlínském kraji. Je tak nejlepším wellness hotelem nejen v Luhačovicích, ale v celém Zlínském kraji.

Převažující část klientely hotelu Alexandria tvoří hosté z tuzemska, ale hotel si získal renomé i v zahraničí. Pravidelně zde tráví wellness pobyty skupiny z Izraele, Rakouska či Slovenska. Za první pololetí zaznamenal hotel nárůst slovenské klientely o 94 %. Letos zde očekávají cca 1000 slovenských hostů, což je polovina všech předpokládaných klientů Lázní Luhačovice ze Slovenska v tomto roce. Lákadlem je největší a nejluxusnější wellness v Luhačovicích, ale i vyhlášená Francouzská restaurace, nebo prvorepubliková atmosféra hlavní budovy s historickým nočním klubem. V poslední době zde zavítali kromě politiků i takové umělecké osobnosti jako Jiří Stivín, Miroslav Dvorský, Gabriela Demeterová, Sophia Jaffé, Soňa Valentová, Miloslav Mejzlík, Hana Gregorová, Ondřej Brzobohatý, Dušan Jamrich, nebo Iveta Weissová. O pohodlí návštěvníků se stará 59 zaměstnanců hotelu.

V loňském roce využilo služby wellness centra hotelu Alexandria 11 000 osob, letos by to mělo být ještě více. Hotel opět zpřístupnil letní terasu na slunění a rozšířil i nabídku masáží. Novinkou letošní sezóny je speciální čínská energetická masáž a masáž vonnou svíčkou (Candella masáž). Wellness centrum je možné pronajmout i pro uzavřenou společnost a nabídka služeb je rozšířená i o noční saunování. Chloubou hotelu je vyhlášená Francouzská restaurace. Velmi oblíbené jsou také pravidelné měsíční gastronomické akce, s přípravou jídel před hosty.

Luxusní ALEXANDRIA **** Spa & Wellness hotel byl otevřen v roce 1939 a letos slaví 75. výročí. Stavitelem a původním majitelem byl Ing. Alexander Lozovský, jedna z nejvýznamnějších osobností českého a slovenského stavebnictví 30. a 40. let minulého století. Svůj luhačovický hotel pojal v duchu světových kosmopolitních letovisek jako rozlehlou romantickou stavbu s antickými prvky.

Hotel je tvořen dvěma vzájemně propojenými objekty. Hlavní budova hotelu nezapírá zrod za první republiky. Hosté v ní najdou původní oblíbenou Francouzskou restauraci s gurmánskými specialitami, i noční klub, které neodmyslitelně patří k historii tohoto slavného hotelu. Moderní část je reprezentantem současné generace nejmodernějších lázeňských zařízení evropského wellnessu. Skládá se ze čtyřpatrové nadzemní části a dvou suterénních podlaží, v nichž se nachází wellness centrum navozující styl starořímských lázní. Architektura nadzemní části ve tvaru komolého jehlanu na obdélníkovém půdorysu je tvarově inspirována starověkými paláci. Pokoje jsou zařízeny moderně, ale i s prvorepublikovým šarmem. Zatímco pokoje v historické části jsou laděny ve stylu 30-tých let minulého století, moderní části zdobí repliky suvenýrů z tažení Alexandra Velikého. Wellness centrum Spa Alexandria nabízí širokou škálu zážitkových a originálních procedur na regeneraci těla i duše a pro péči o zdraví přírodní uhličité koupele ve zdejší jedinečné léčivé vodě. Je v něm bazén, whirlpool, Kneippův chodník, čtyři parní lázně s různými teplotami (parní, bylinková, solná a laconium), finská sauna, relaxační vyhřívané lavice a odpočinkové zóny.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: www.lazneluhacovice.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz