Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Gratulujeme, prostějovská likérka prošla na výbornou certifikačním auditem

Gratulujeme, prostějovská likérka prošla na výbornou certifikačním auditem

27. 2. 2015 - Prostějovský výrobní závod společnosti GRANETTE & STAROREŽNÁ Distilleries prošel úspěšně certifikačním auditem a získal mezinárodně uznávanou certifikaci bezpečnosti potravin celého dodavatelského řetězce FSSC 22000 (Foundation for Food Safety Certification) .

Systém FSSC 22000 je určený pro certifikace systémů bezpečnosti potravin jejich výrobců, kteří zpracovávají či vyrábějí živočišné nebo rostlinné produkty podléhající rychlé zkáze, výrobky s delší nebo dlouhou trvanlivostí a suroviny či složky potravin jako např. přídavné látky, vitamíny a bio-kultury.

Přináší zavedení aktivního a systematického řízení bezpečnosti potravin. Zabezpečuje požadavky na zajištění bezpečnosti potravin a týká se každého článku potravinového řetězce. Sjednocuje zásady systému analýzy nebezpečí a kritické kontrolní body. Zajišťuje bezproblémové zařazení mezi spolehlivé dodavatele obchodních řetězců a nadnárodních společností. Je tu jednoduchá návaznost na stávající systém managementu kvality a slučitelnost s ISO 9001 nebo ISO 22000. Jinými slovy zvyšuje bezpečnost potravin a minimalizuje rizika výskytu zdravotně závadných potravin. Jedná se tak o naplnění očekávání spotřebitelů, že získávají kvalitní potraviny, že tu je důvěryhodná garance bezpečnosti produktu a funkčnosti systému potvrzená nezávislou třetí stranou.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: maxapet@seznam.cz, www.gsd.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz