Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Luhačovice v tanci

Luhačovice v tanci

16. 4. 2015 - LUHAČOVICE - Půvabné lázeňské městečko Luhačovice, díky bohaté nabídce kulturního vyžití, je právem považováno za kulturní a společenské centrum jihovýchodní Moravy.

Ještě před otevřením nové lázeňské sezóny překvapí akciová společnost Lázně Luhačovice novým projektem LUHAČOVICE V TANCI, který bude probíhat ve dnech 26. - 29. 4. 2015. Informoval o tom Ing. Jiří Dědek, MBA, výkonný ředitel Lázní Luhačovice, a. s.

„Novým projektem Luhačovice v tanci bychom rádi připomenuli a zároveň se také zapojili do oslav tance. Tance, který navodí nejen lepší náladu a příjemnou zábavu, ale je srozumitelný pro všechny bez rozdílu řeči a v neposlední řadě má i pozitivní účinky na naši duševní pohodu - tedy zdraví. Mezinárodním dnem tance je středa 29. dubna. V Luhačovicích budeme ale tančit, nebo jen tanci přihlížet a taneční umění obdivovat už od neděle 26. dubna. Oslavu Dne tance začneme na Lázeňském náměstí nedělní odpolední taneční přehlídkou Kolonáda ve víru tance, kde se představí cca 150 účinkujících z 15 tanečních škol, klubů či kroužků s různými tanečními žánry. Svoji lásku k tanci a pohybu vyjádří všechny věkové kategorie. Od malých dětí přes mládež až po starší generaci,“ konstatoval J. Dědek.

Dodal, že v nabídce nového projektu Luhačovice v tanci jsou dále zahrnuty večerní Tančírny ve vinárně Domino a v night clubu hotelu Alexandria s ukázkami latinsko-amerických a standardních tanců v podání Dance Studia Starligt, včetně večera věnovaného charlestonu, který zatančí v patřičných „charlestonech“ dámy Luhačovického okrašlovacího spolku Calma. Milovníci baletu se mohou těšit na záznamy baletů Romeo a Julie a Zimní pohádka z Královského baletu v Londýně. Mezinárodní den tance vyvrcholí představením v Lázeňském divadle (29. 4.) Tanec v divadle a divadlo v tanci brněnského tanečního divadla Davida Strnada MAXIMVS.


Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: paperlife.sro1@gmail.com
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz