Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

OKUSTE EXTRÉMNÍ CATERING V PALÁCI PARDUBICE PODÁVÁ SE KRAJTA KRÁLOVSKÁ, KROKODÝL A ŽÁBY!

OKUSTE EXTRÉMNÍ CATERING V PALÁCI PARDUBICE  PODÁVÁ SE KRAJTA KRÁLOVSKÁ, KROKODÝL A ŽÁBY!

18. 5. 2015 - PARDUBICE - Palác Pardubice bude dnes od 13 do 14 hodin hostit jedinečnou ochutnávku exotických lahůdek. Gurmánská akce u příležitosti blížícího se Fresh Festivalu (dříve Apetit Festival) se opět ponese v duchu netradičních pokrmů z cizokrajných surovin. Své kuchařské umění předvede a pokrmy před očima diváků připraví experimentální šéfkuchař Petr Koukolíček.

„Zveme všechny do Paláce Pardubice na ochutnávku pokrmů, které si v našich podmínkách v restauraci běžně neobjednáte. Občas se ale zariskovat vyplatí a v tomto případě to platí zvlášť. Odměnou vám bude lahodná chuť a především nevšední zážitek. Veškeré ochutnávky jsou zdarma, takže dorazit a vyzkoušet pro naše zeměpisné podmínky netypickou kuchyni může opravdu každý,“ říká Jana Michalcová, marketingová manažerka Paláce Pardubice.

Menu Petra Koukolíčka nabídne nečekané kombinace, například filet z krajty královské na špízu v teriyaki marinádě s batátovým pyré, krokodýlí medailonky v zelené kari pastě, žabí stehýnka na bylinkách nebo Nitro Tiramisu připravené v kapalném dusíku při -196 °C.


FOTO: Žabí stehýnka v tempuře z medvědího česneku na okurkovém salátu se zakysanou smetanou s červenou řepou.


Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: tereza.tumova@crestcom.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz