Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Zlatý medvídek se vydává na cestu po českých městech

Zlatý medvídek se vydává na cestu po českých městech

31. 7. 2015 - Maskot společnosti HARIBO, Zlatý medvídek, si předsevzal o prázdninách procestovat naši vlast. V rámci roadshow, která nese název „Šťavnaté léto“, navštíví vybraná koupaliště, aquaparky, památky i turisticky zajímavé lokality a uspořádá pro rodiny s dětmi zábavná odpoledne, která mají šťávu.

„Pro naši roadshow „Šťavnaté léto“ jsme se snažili vytvořit takový program, který všem příjemně zpestří léto a v rámci kterého budou moci ochutnat naše cukrovinky, zejména HARIBO Saft-Goldbären,“ říká Rostislav Němec, jednatel společnosti HARIBO CZ s.r.o. „Tato želatinová pochoutka obsahuje 25% ovocné šťávy a to jí dodává osvěžující chuť a mnohem měkčí konzistenci, než jakou mají klasičtí Zlatí medvídci HARIBO.“ říká Rostislav Němec, jednatel společnosti HARIBO CZ s.r.o.

Od 6. srpna mohou fanoušci cukrovinek HARIBO zahlédnout Zlatého medvídka i ve svém okolí, nebo navštívit jednu z jeho akcí. Letní roadshow odstartuje v Praze ve druhé polovině prázdnin. Během svých cest navštíví maskot na padesát různých míst a na některých se zdrží celé odpoledne se zábavným programem zaměřeným především na děti. Ty se setkají nejen se Zlatým medvídkem, ale v jeho společnosti si mohou zasoutěžit v rozličných zábavných disciplínách o zajímavé ceny, zatančit si medvědí tanec a zpestřit si báječné letní odpoledne. Aktuální lokality a program naleznou zájemci na českých facebookových stránkách společnosti HARIBO (https://www.facebook.com/posli.medvidka).

Nejen kvůli aktuálnímu dění se vyplatí facebook sledovat. Po celou dobu trvání roadshow bude pro fanoušky probíhat soutěž „Chyť si svého HARIBO medvěda“. Na ty, co medvěda chytnou a prozradí heslo SAFT, čeká velmi lákavá odměna.

Mezi vybraná města, kde se medvídek objeví se svým týmem, patří například Praha, Brno, Plzeň nebo Jihlava. Navštíví zoologické zahrady, zámecké parky, muzea, hrady, koupaliště, aquaparky, jeskyně a vystoupí i na horu Říp. Stačí tedy sledovat aktuality na facebooku a užít si šťavnaté léto.


Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: michaela.janouskova@crestcom.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz