Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Znojemské vinobraní prožilo světovou premiéru za hranicemi

Znojemské vinobraní prožilo světovou premiéru za hranicemi

29. 1. 2016 – ZNOJMO - Krátké video připomínající Znojemské historické vinobraní ročníku 2015 zažilo svoji světovou premiéru!

Znojemské vinobraní se představilo na veletrhu Slovakiatour

Stalo se tomu tak v průběhu tiskové konference, kterou v první den zahájení veletrhu cestovního ruchu Slovakiatour (28. – 31. 1. 2016) v Bratislavě pořádala Centrála cestovního ruchu – Jižní Morava společně s Jihomoravským krajem a která byla věnována novinkám v nabídce turistických cílů Jižní Moravy pro nadcházející turistickou sezonu. Tiskové konference se po boku zástupců z Jihomoravského kraje zúčastnil jako účinkující také František Koudela, ředitel Znojemské Besedy a předseda sdružení VOC Znojmo, který zde kromě zmíněného videa ze Znojemského historického vinobraní a pozvánky na jeho letošní ročník představil projekt Znojmo 790 a Vinobus.

02495-znojmo_logo.jpg

Znojemské historické vinobraní je největší vinařskou akcí u nás a vloni se těšilo nebývalého zájmu návštěvníků, kteří si užívali bohatého programu na deseti scénách. Víno a burčák bylo možné ochutnat prakticky na každém kroku. Letos se vinobraní bude konat v termínu 16. – 18. září 2016.

Video pochází z dílny bratří Otrubů a ke zhlédnutí je na:

https://www.youtube.com/watch?v=Jb_1xj3Vzes&feature=youtu.be

Zdroj foto a text: Jaroslav Chaloupecký

Zdroj video: bratři Otrubové

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz