Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Drůbežářský závod Klatovy: Kuřecí dobroty s láskou a bez éček

Drůbežářský závod Klatovy: Kuřecí dobroty s láskou a bez éček

3. 2. 2016 – PRAHA - Láska prochází žaludkem. Trochu otřepané, ale pravdivé a léty ověřené rčení. Pokud nevíte, co pořídit svým drahým polovičkám k svátku svatého Valentýna, osobně a s láskou připravenou snídaní či večeří, rozhodně nic nezkazíte. Kuřecí maso nabízí bezpočet variant a možností, jak připravit výbornou hostinu. Drůbežářský závod Klatovy představuje své výrobky, které jsou vhodné i pro méně šikovné kuchaře či kuchařky.

Vydatná snídaně, základ pěkného dne

Letošní den zamilovaných připadá na neděli, a proto není kam spěchat. Je možné si dopřát poctivou snídani s čerstvým ovocným džusem, malou kávou a obloženými chleby. Ingredience a pečivo lehce vytvarujete za pomoci vykrajovátka do podoby symbolu lásky a dozdobíte tím, co máte nejraději.

02503-DZK_prsni_sunka_Extra_bez_E.jpg

Drůbežářský závod Klatovy doporučuje svoji kuřecí Prsní šunku EXTRA bez E, bezlepkový výrobek s vysokým obsahem masa z prsních řízků, který neobsahuje žádné přidané chemické přísady, barviva ani konzervanty.

02503-Snidane_image.jpg

Večeře při svíčkách s příchutí exotiky

Romantická večeře při svíčkách a relaxační hudbě navodí příjemnou atmosféru. Nechcete li však strávit příliš mnoho času v kuchyni, vyzkoušejte novinku - Indickou kuřecí pánev od Drůbežářského závodu Klatovy. Tento marinovaný polotovar je vyroben z kuřecích prsních řízků a je hotový během 15 minut. Směs stačí osmažit nebo podusit na pánvi a na závěr přidat sladkou smetanu či kokosové mléko. Nejlepší přílohou je rýže. Pro ještě exotičtější chuť stačí přidat pár pikantních ingrediencí, kterým jsou přisuzovány také afrodiziakální účinky. Do pokrmu můžete zakomponovat čerstvě nastrouhaný zázvor nebo chilli papričky a dozdobit koriandrem.

02503-DZ_Klatovy_Kure_INDIE.jpg

Indická kuřecí pánev a Italská kuřecí pánev o hmotnosti 560 g jsou k dostání v síti obchodní
řetězců Tesco a Albert.

02503-Indicka_kureci_panev.jpg

Zdroj foto a text: Michaela Tomková

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz