Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Den nápojů a delikates z Visegradu

Den nápojů a delikates z Visegradu

7. 4. 2016 – PRAHA - Význam Visegrádské skupiny (V4) neustále roste, a proto jsme se rozhodli uspořádat Den nápojů a delikates z Visegradu.

První den 19. ročníku Mezinárodního veletrhu GastroFair Víno&Delikatesy v Praze Holešovicích (26. – 28. 4. 2016) tak bude věnován nápojům a delikatesám ze zemí V4. Ve společné expozici představí návštěvníkům své vynikající produkty Česká republika, Maďarsko, Polsko a Slovensko.

Cílem Dne nápojů a delikates z Visegradu je podpořit vzájemnou kulturní a obchodní spolupráci prostřednictvím prezentace gastronomických produktů ze zemí V4. Jak profesionálové z gastronomie, tak i širší veřejnost, budou mít příležitost se seznámit s gastronomickými tradicemi zemí V4 a především speciality z těchto zemí přímo na veletrhu ochutnat. To nepochybně podpoří také rozvoj gastro turistiky v rámci visegradských zemí.

02615-gastro_fair_vino_delikatesy_praha.jpg

Za podpory Visegradského fondu (www.visegradfund.org) probíhá rozsáhlá mediální kampaň k podpoře Dne Visegradu a společné expozice zemí V4 na veletrhu. Na tiskové konferenci 12. dubna 2016 bude projekt Dne Visegradu a expozice zemí V4 představen novinářům.

Jednotlivé země V4 budou ve společné expozici reprezentovat tito vystavovatelé:

Zdroj text a foto: Dipl. Ing. Marek Gloser

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz