Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

VÁNOCE (s kaprem) NAMODRO

VÁNOCE (s kaprem) NAMODRO

19. 12. 2011 - VIZOVICE - Tak jako každý rok připravila správa zámku ve Vizovicích pro své návštěvníky nejedno vánoční překvapení. Můžete se těšit na vánoční výstavu „VÁNOCE (s kaprem) NAMODRO“ a taky na tradiční výstavu betlémů v zámecké kapli.

Vánoční výstava „VÁNOCE (s kaprem) NAMODRO“ se koná na zámku ve Vizovicích od 19.12. do 30.12.2011. V rámci letošní výstavy se můžete těšit na výtvarné práce dětí i dospělých, inspirované starými vánočními recepty. Pro všechny bude připraven i vánoční Strom přání. Kdo se bude chtít o své přání podělit, stačí je napsat na lístek, přidat mašličku a zavěsit kamkoliv na stromek a pak už jen čekat a věřit, že se přání vyplní. Předvánoční návštěvu zámku můžete využít i k nakoupení milých dárků, které budou v rámci výstavy v nabídce.

Výstava bude otevřena denně od 13:30 do 16:30 hodin.



Betlémy v zámecké kapli – 16. ročník výstavy

Zámecká kaple ve Vizovicích otevře během vánočních svátků své dveře už po šestnácté. Kromě již tradičně vystavovaného betléma z 19. století, který zámku věnovala rodina Jančíkových z Vizovic, uvidíte nádherný vyřezávaný betlém ze Zámku Lešná u Zlína, betlém rodiny Kunderových z Vizovic, malý dřevěný betlém z Betléma, který zapůjčí rodina Kořenkových z Vizovic a drátěný betlém pana Adamce z Vizovic. Přijďte si spolu s námi opět zapálit svíčku a posvítit tak nejen letošním Vánocům, ale především celému novému roku 2012.

Výstava betlémů bude otevřena 22.12. – 26.12.2011, od 13:30 do 16 hodin.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz