Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Nejlepší gastro podniky ocení anketa RESTU Restaurace roku

Nejlepší gastro podniky ocení anketa RESTU Restaurace roku

30. 11. 2016 - Která restaurace je v Česku nejlepší? Kde mají nejhezčí prostředí? A kde nejlépe vaří ve vašem regionu? Odpovědi budou jasné 1. prosince, kdy se uskuteční vyhlášení výsledků 3. ročníku prestižní ankety Restaurace roku, jejímž pořadatelem je gastronomický průvodce RESTU. Slavnostní galavečer se odehraje v Břevnovském klášteře.

Anketa RESTU Restaurace roku 2016 je unikátní svou komplexností. Podniky totiž nehodnotí pouze několik vybraných kritiků, jak je u gastronomických anket běžné, ale desítky tisíc skutečných hostů, kteří si během roku zarezervovali místo v některé restauraci prostřednictvím služby RESTU a následně podnik ohodnotili přes web Restu.cz či stejnojmennou mobilní aplikaci.

„Rozhodují pouze skuteční hosté, jejich zkušenosti a zážitky. Proto je pro restaurace ocenění v této anketě velkým úspěchem – aby jej získaly, musejí dlouhodobě prokazovat vysokou kvalitu,“ říká Pavel Suchánek, zakladatel gastronomického průvodce RESTU, který je součástí úspěšné skupiny Miton.

Do ankety jsou zapojeny všechny podniky, ve kterých je možné rezervovat místo prostřednictvím služby RESTU. Takových jsou v Česku více než dvě tisícovky a hodnotí je více než 165 tisíc uživatelů, kteří do ankety zaslali přes sto tisíc recenzí. „Díky tomu má Restaurace roku obrovskou vypovídací hodnotu o kvalitě českých podniků,“ dodává Pavel Suchánek.

03059-restaurant-843832__340.jpg

Slavnostní vyhlášení ankety RESTU Restaurace roku se uskuteční 1. prosince v působivém prostředí Břevnovského kláštera. Celý večer se ponese v atmosféře 30. let a pokusí se ocenit návrat k původním hodnotám gastronomie. Vyhlašováním provede Lukáš Hejlík, herec a autor populární Gastromapy.

Hosté budou moci ochutnat ukázku z menu devíti oblíbených restaurací a připít si vynikajícím sektem. Sommeliéři vybrali pro tento večer speciální vína z Moravy, Itálie a Španělska. Makro zde představí svou limitovanou edici rumů. V sále budou nachystány také brýle pro virtuální realitu, jejichž pomocí si hosté budou moci prohlédnout vítězné restaurace a nahlédnout do jejich zákulisí.

Jedinečný chuťový zážitek, který si hosté z restaurace odnesou a budou o něm dále vyprávět, se nezakládá pouze na skvělém pokrmu, ale také na nápoji, kterým ho doplní a zvýrazní. „K dobrému jídlu přirozeně patří i kvalitní voda, a proto je partnerem hlavní kategorie ankety Restaurace roku 2016 právě minerální voda Mattoni. Ta díky své jedinečné chuti a vyváženému poměru minerálů umocní gurmánský zážitek a je tak zcela přirozeným partnerem kvalitní gastronomie,“ vysvětluje partnerství Jan Kolafa, Senior brand manager Mattoni. Anketa Restaurace roku se neustále rozvíjí a pokaždé přináší něco jedinečného. „Jsme tak rádi, že i 3. ročník toho nejlepšího z české gastronomie kráčí ruku v ruce v doprovodu Mattoni,” dodává.

03059-cafe-1697992__340.jpg

Restaurace roku kategorie - TOP 100 & 500 - TOP Skokan - TOP Prostředí - TOP Servis - TOP Restaurace v kraji - TOP Restaurace Praha - TOP Vegetariánská - TOP Kuchař - TOP Burgrárny - TOP Česká kuchyně

Více informací na www.restauraceroku.cz

Text: Jiří Bubla, foto: Pixabay

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz