Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

ČOKOFEST NEJVĚTŠÍ FESTIVAL ČOKOLÁDY

ČOKOFEST  NEJVĚTŠÍ FESTIVAL ČOKOLÁDY

14. 12. 2016 - Čokoládový Festival pořádaný agenturou ChrisFromParis je první čokoládový veletrh svého druhu, který putuje po největších městech České republiky. Je jedinečnou událostí pro všechny milovníky čokolády a cukrovinek, kteří mají chuť se pobavit, pochutnat si a případně se i přiučit vaření s čokoládou.

Festival čokolády a sladkých drobností přináší i kulinářské přehlídky, na nichž skvělí kuchaři předvádí své čokoládové recepty. Zde také uvidíte, s čím vším je možné čokoládu kombinovat. Už jste třeba ochutnali vepřovou panenku plněnou švestkami a přelitou bylinkovou čokoládou? Nebo bramborovo-tvarohové noky v pomerančové čokoládě? Těšit se samozřejmě můžete i na jiná jídla, která se region od regionu liší.Ale k čokoládě patří i umění jiného druhu – krásné obaly, které jsou ceněným sběratelským artiklem. Proto na festivalu uvidíte i výstavu části soukromé sbírky. K vidění jsou obaly rozmanitých velikostí, barev a tvarů a další předměty související s čokoládou.A těch stánků s nejrůznějšími sladkostmi!

Čokolády ze všech koutů světa, bonbony, pralinky, makronky, horká čokoláda, čokoládový kebab... prostě co si jen dokážete představit. Ve festivalovém programu samozřejmě nechybí ani workshopy a četné aktivity pro děti, včetně dětského koutku, takže si tu na své přijde skutečně celá rodina.Pro čokoládové festivaly ve Znojmě a Zlíně je vstupné jen 50 Kč (30 Kč pro seniory / 30 Kč pro studenty). Děti do 6 let mají na akci vstup zdarma.Zájemci mohou rovněž soutěžit o volné vstupy na www.cokoladovy-festival.cz

03090-cake-486874__340.jpg

KDY A KAM NA ČOKOLÁDOVÝ FESTIVAL?

20. – 22. ledna 2017 Zlín (Sportovní hala)

27. – 29. ledna 2017 Liberec (OC Nisa)

10. – 12. února 2017 Olomouc (OC Šantovka)

24. – 26. února 2017 Teplice (OC Galerie)

17. – 19. března 2017 Mladá Boleslav (OC Bondy)

24. – 26. března 2017 Karlovy Vary (OC Varyáda)

7. – 9. dubna 2017 Jihlava (OC CityPark

Text: ŠG, foto: Pixabay

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz