Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Východní Morava bude ve víru tance

Východní Morava bude ve víru tance

17. 01. 2017 - VÝCHODNÍ MORAVA – Východ Moravy bude vířit v tanečním rytmu, plesová sezona se naplno rozjela.

V pátek 20. ledna se uskuteční ve folklórním Vlčnově na Uherskohradišťsku tradiční Myslivecký ples. V nabídce bude i bohaté občerstvení.

Hlavním plesovým dnem nadcházejícího týdne bude sobota 21. ledna. Svůj reprezentační ples chystá město Kroměříž a Rádio Kroměříž, uskuteční se od 19:00 v místním Domě kultury. Hlavní hvězdou bude tentokrát věčný kavalír Ondřej Havelka a jeho Melody Makers. Ples se ponese ve swingovém stylu s módními doplňky 20. a 30. let minulého století. Vstupné stojí 390, 440 a 490 Kč.

Kongresové centrum Zlín bude dějištěm 5. plesu Filharmonie Bohuslava Martinů, začne v 19:00. V bohatém programu vystoupí i Anna Polívková a Michal Kurtiš, vítězové StarDance 2013, hrát bude také Big Band Felixe Slováčka. Moderátory večera budou Jolana Voldánová a Alexander Hemala. Vstupné stojí 1 290 a 1090 Kč.

Ve Starém Městě u Uherského Hradiště se těší na jubilejní XX. Staroměstský ples. Pestrý program bude zahájen v 19:00, více na www.vychodni-morava.cz/akce/117997/.

Klub kultury Uherské Hradiště se stanem dějištěm XXVI. Reprezentačního plesu města, který patří nejvýznamnější společenské akce začátku roku. Začátek je stanoven na 19:30. Více k programu na www.vychodni-morava.cz/akce/116769/.

V Napajedlích chystají IV. Reprezentační ples, začne v 19:30 ve společenském sále Sokolovny. K tanci i poslechu zahraje kapela Aventis. Na programu bude předtančení folklórního souboru Radovan a taneční vystoupení Divadelního souboru Zdeňka Štěpánka. Nebude chybět bohatá tombola a neméně bohatý raut. Cena vstupenky je 300 Kč, v ceně je slavnostní raut. Nabídku dalších plesů a akcí naleznete na www.vychodni-morava.cz .

Zdroj: PhDr. Dana Daňová,Centrála cestovního ruchu Východní Moravy, o.p.s.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz