Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Pozvání na plesy. Karnevaly pro děti

Pozvání na plesy. Karnevaly pro děti

27. 2. 2012 - VÝCHODNÍ MORAVA - Přestože už je hlavní letošní plesová a maškarní sezona nenávratně pryč, pořád se v příštích dnech uskuteční na Východní Moravě řada akcí, kde se dá dobře pobavit při tanci a to i s malými dětmi.

Patří mezi ně třeba Maškarní ples Domova Kamarád, na který můžete vyrazit v pátek 2. března do Společenského domu v Rožnově pod Radhoštěm. Začíná v 19 hodin.

Pořádně „nablýskaná“ bude další akce pátečního večera: XII. Reprezentační ples Univerzity T. Bati ve Zlíně, který bude od 19:30 hostit místní Kongresové centrum. Tyto plesy jsou každoročně tématicky zaměřené a ten letošní není výjimkou. „Ponese se v duchu Ledového království, které bude vskutku luxusní. Krásná výzdoba, snová atmosféra,“ pozvali organizátoři. V minulosti byly tématy plesů UTB například baroko, hazard v Las Vegas nebo Asie. Vstupné na akci stojí 340, 240 a 190 korun, více informací na www.ples.utb.cz.

Velká sláva se chystá ve stejný den v Klubu kultury v Uherském Hradišti, jeho prostory budou hostit už XX. Reprezentační ples Evropského polytechnického institutu Kunovice. Tradiční akce má letos začátek ve 20 hodin.

Děti v hlavní roli budou na karnevalu v sobotu 3. března ve Žlutavách nedaleko Otrokovic. Tématem jejich setkání od 14 hodin v místní sokolovně bude Ladovská zima. Vstupné bude dobrovolné, nejlepší masky čeká odměna.

Hlavně pro malé je určený i další sobotní karneval v Kulturním domě v Chvalčově na Kroměřížsku. Rej na parketu začne ve 14:30.

To zlínské rodinné centrum Kamarád – Nenuda pořádá rovnou masopust, startuje v sobotu od 15 hodin a bude doprovázený maškarním rejem.

Na malé i velké fanoušky veselých písniček je cílený i další sobotní karneval: Zpíváme a tančíme s Míšou Růžičkovou, který se uskuteční ve stejný den od 16 hodin v Luhačovicích. A protože jde o karneval, vítané jsou masky, vzkazují pořadatelé.

Kdo bude chtít vyrazit s dětmi za zábavou v neděli 4. března, pro něj je určený Pohádkový karneval v Domu dětí a mládeže v Uherském Brodě. Začíná v 15 hodin.

Více nabídek najdete na www.vychodni-morava.cz

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz