Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

DĚTSKÝ RÁJ, NOVÉ HŘIŠTĚ I ZÁBAVA PRO DĚTI

DĚTSKÝ RÁJ, NOVÉ HŘIŠTĚ I ZÁBAVA PRO DĚTI

26. 05. 2017 - Užít si volný den se svými dětmi, vnoučky i pravnoučky můžete nově v areálu Dětský ráj nad hotelem Pohoda v Luhačovicích – Pozlovicích.

Na Den dětí – ve čtvrtek  1. června se otevřou  brány  nového  hřiště  s  mnoha  dětskými  atrakcemi, odpočinkovou zónou i občerstvením v podobě Pohodové osvěžovny.

Po  vstupu  do  Dětského  ráje  Vás  upoutá  relaxační terasa „Pohodové osvěžovny“, kde najdete dostatek prostoru  pro  posezení  s  občerstvením.  Samozřejmostí  je  přehled  o  všech  aktivitách  Vaší  ratolesti, jelikož  z  každého  místa  relaxační  terasy  je  výhled na každou atrakci. Zároveň si můžete vychutnat výtečnou  kávu,  svlažit  hrdlo  plzeňským  pivem, limonádou nebo hltem krásného vína z produkce BMV vinařství. Ani Váš žaludek nepřijde zkrátka, připraveny budou tzv. rychlovky jako párek v rohlíku nebo oblíbené hranolky a chybět nemůže také pořádná porce zmrzliny.

03396-379.jpg


A co všechno si mohou užít vaše děti? Třeba veliké pískoviště s mechanickými výtahem. Bohatou herní sestavu se skluzavkami, průlezkami a houpačkou, ale také třeba pružinová  houpátka  nebo  šikmý  lanový  most. A sladkou odměnou pro ně může být strom s ptačími hnízdy, na který mohou děti vylézt. A pokud je ptačí hnízda unaví, mohou ještě využít trojúhelníkovou houpačku nebo prolézt podzemním potrubím.

V případě nepříznivého počasí se můžete „schovat“ do vnitřních prostor Pohodové osvěžovny, kde mimo veškeré občerstvení najdete také útulný  dětský  koutek  s  miniaturní  kuchyňkou  a  nejrůznějšími pohádkami.

Více na www.pohoda-luhacovice.c

03396-378.jpg

Zdroj: PR

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz