Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Nevíte, kudy kam? Ve Znojmě vám poradí přímo na ulici

Nevíte, kudy kam? Ve Znojmě vám poradí přímo na ulici

31. 07. 2017 - ZNOJMO - Chodíte po městě a hledáte, kudy se dostat k oblíbeným památkám nebo se chcete poradit, kam zajít na dobré jídlo či kterou z právě probíhajících kulturních akcí navštívit?

navštívit? Ve Znojmě turistům i místním přímo v ulicích poradí asistenti Turistického informačního centra (TIC).

Služba tzv. mobilních pracovníků TIC má vést k lepší informovanosti návštěvníků i obyvatel Znojma o dění a akcích ve městě. Brigádníci ve žlutém triku s logem TIC procházejí o prázdninách znojemské centrum každý den, od 9:00 do 16:00 hodin. V září je budou turisté i místní potkávat o víkendech. „Poprvé jsme pracovníky turistického informačního centra vyslali do ulic v roce 2014 a velice se nám to osvědčilo, měli jsme pozitivní ohlasy ze strany návštěvníků i místních. Naši pracovníci mají nejen přehled o památkách a turisticky atraktivních místech Znojma, ale také o právě konaných kulturních akcích. V neposlední řadě rádi doporučí i restaurace, kam zajít na dobrý oběd, nebo kde se ubytovat,“ vysvětluje František Koudela, ředitel Znojemské Besedy, příspěvkové organizace města, pod jejíž správu provoz TIC Znojmo spadá.

Zdroj: Jaroslav Chaloupecký, Znojemská Beseda

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz