Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Letošní májový speciál pivovaru ZUBR se trefil do chuti

Letošní májový speciál pivovaru ZUBR se trefil do chuti

6. 6. 2013 - Jarní čepovaný speciál pivovaru Zubr s názvem Extra hořký slavil mezi spotřebiteli veliký úspěch. To potvrzují i vytočené objemy piva – celkem 1.000 hektolitrů za období od 20. dubna do 31. května, kdy se Extra hořký čepoval ve více než 200 restauračních zařízení na střední a východní Moravě.

To jej řadí mezi nejúspěšnější speciály přerovského pivovaru.

„Na Zubr Extra hořký jsme zaznamenali samé pozitivní ohlasy, což nás velice těší. Určitě je to dalším impulsem, abychom s výrobou speciálů pokračovali i v budoucnosti,“ říká Tomáš Pluháček, ředitel přerovského pivovaru a dodává: „Dobrou zprávou je i to, že toto pivo zaujalo nejen věrné konzumenty Zubru, ale přilákalo nám i nové zákazníky.“

Zubr Extra hořký je sváteční ležák 12,5° s obsahem alkoholu 5,2% zrající v ležáckých tancích přesně 65 dní. Výsledkem tohoto procesu je pivo s příjemným chmelovým aroma ve vůni a chuti, originální intenzivní hořkost piva pak dotváří vysoká plnost a jantarová barva s medovými tóny.

A nakonec dobrá zpráva pro ty, kteří tento jedinečný speciál ochutnat nestihli. Bude zde ještě jedna příležitost. Zubr Extra hořký se bude totiž čepovat na Zubrfestu, který se koná 29. června v areálu pivovaru. Samozřejmě k mání bude nejen Extra hořký, ale i dalších sedm oblíbených „piv se Zubrem“ včetně jedné novinky, kterou pivovar Zubr právě připravuje.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz