Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Farmářský a řemeslný trh v Napajedlích

Farmářský a řemeslný trh v Napajedlích

18. 9. 2013 - NAPAJEDLA - Při příležitosti Svatováclavských slavností 28. 9. 2013 pořádá Klub kultury Napajedla od 8 do 18 hodin tradiční Farmářský a řemeslný trh. Přijďte na svatováclavský trh do Napajedel! Čeká Vás nejpestřejší nabídka regionálních produktů a ručních výrobků z celého roku.

Můžete si zde nakoupit vše od domácích potravin až po rozmanité ruční výrobky. Nebudou chybět sazenice, čerstvé i sušené bylinky, koření a sezónní zelenina a ovoce. Těšit se můžete také na frgály, vlčnovské vdolečky, kozí sýry, domácí uzeniny, víno z černého rybízu, ochutnat můžete i domácí bzenecké pivo a mnoho dalšího.

Bude zde také bohatá nabídka občerstvení, stánek Pěstuj a vyměňuj, kde můžete sdílet své zahrádkářské výpěstky či rady a také výborný kompost pro vaše zahrádky.

Od 13 do 21 hodin budou součástí trhu také malé Slavnosti vína, na kterých ochutnáte letošní burčák nebo některá z jihomoravských vín. Můžete si také zasoutěžit O nejlepší ovocný koláč.

Trh budou doprovázet Svatováclavské slavnosti, takže se máte na co těšit!
Od 13 hodin se na kostelních schodech odehraje uvítání knížete Václava a zdravice místostarosty, dále loutkové představení "Sněhurka" a divadelní představení "Zbojnická láska". Zahraje Vám také Cimbálová muzika Stanislava Gabriela z Babic.

Navíc můžete využít jedinečné nabídky - PLAVBY LODÍ MORAVA - Půlhodinové plavby po řece Moravě v časech 14:00, 14:45, 15:30, 16:15. 30,- Kč/osoba.

Od 15 hodin Vás čeká hlavní program Svatováclavských slavností vedle II. ZŠ Napajedla a dále na nádvoří Nového Kláštera.

Navštívit můžete také naše památky. Bude otevřen kostel, zpřístupněna radniční věž k vyhlídkám na město a muzeum se stálou expozicí Hřiště hraček a výstavou obrazů Borise Jirků.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: foto: Informační centrum Napajedla
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz