Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

V Únětickém pivovaře narazí vánoční speciál

V Únětickém pivovaře narazí vánoční speciál

13. 11. 2013 – ÚNĚTICE – V Únětickém pivovaře platí “In vino veritas, in pivo taky.” V sobotu 16. listopadu tak slavnostně narazí vánoční pivní speciál – polotmavé jantarové 13,5°.

Celá akce se odehraje ve stodole Únětického pivovaru.  Na odpoledne je nachystán pestrý program pro dospělé i děti. Dospělí návštěvníci se mohou těšit na soutěže piva nebo koncert skupiny ACOUSTIX- rock and blues. Pro děti je připravena pohádka pro děti a různorodé soutěže.

K jantarovému speciálu je připraveno i pohoštění v podobě zvěřinového vývaru s masem a smaženými knedlíčky, srnčí guláš s karlovarským knedlíkem, kančí kýta na smetaně s brusinkami a houskovým knedlíkem, bažantí stehýnka na víně se švestkami a šťouchaným bramborem nebo třeba ostružinový koláč, až bude návštěvníky honit mlsná.

 

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: foto: unetickypivovar.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz