Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

XXIV. Reprezentační slavnosti piva v Táboře

XXIV. Reprezentační slavnosti piva v Táboře

3. 1. 2014 – TÁBOR – Slavnosti piva v Táboře jsou nejen významnou společenskou událostí táborského regionu, ale i největší akcí tohoto druhu v České republice. Letošní ročník se uskuteční v polovině února od 12. do 15. února 2014.

Každoročně je zde udělováno několik prestižních ocenění, například Zlatá pivní pečeť a Zlatý český pramen.

Popularitu dokazuje zvyšující se zájem domácí veřejnosti, stejně jako té mezinárodní. Věhlas se odráží na rostoucí účasti výrobců i odborníků v oboru. V loňském roce se této části slavností účastnilo 128 pivovarů z České republiky, Slovenska, Belgie, Nizozemska, Rakouska, Německa, Ruska, Slovinska, Arménie, Japonska, Norska, Běloruska, Kazachstánu a Polska.

V soutěžích o Zlatý český pramen soutěžilo 9 výrobců minerálních vod z Česka, Slovenska, Arménie, Ukrajiny a Itálie. Celkově se ve 27 kategoriích utkalo 647 výrobků a obdržená ocenění jsou prezentována na obalech či etiketách produktů po celém světě.

Do letošního ročníku je již přihlášena značná část českých pivovarů, minipivovarů a pivovarských domů. Kromě nich i zahraniční značky z Ruska, Anglie, Německa, Irska, Ukrajiny, Japonska, Argentiny, Polska, Arménie, Maďarska a Slovinska.

Slavnostní zahájení otevře program pro veřejnost ve středu 12. února 2014 od 18.00 v kongresovém sále Hotelu Palcát. Vyhlášení vítězů a nositelů ocenění proběhne na stejném místě v sobotu 15. února 2014 od 18.00. Detailní program bude brzy uveřejněn na webových stránkách táborských slavností piva.

Obr. XXIII. ročník slavností piva, zdroj: www.slavnostipivatabor.cz

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: foto: www.slavnostipivatabor.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz