Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Augustián přispěl 100 000 Kč do nadačního fondu

Augustián přispěl 100 000 Kč do nadačního fondu

12. 1. 2014 - LUHAČOVICE - Cílem nadačního fondu prezidenta republiky Miloše Zemana je zahájit cestu postupného umořování státního dluhu a zejména upozornit na negativní trend neustálého zadlužování ČR.

Je zřejmé, že tento nadační fond sám o sobě nemůže tento národohospodářský trend otočit a jeho účinek je zejména v symbolické a edukativní rovině.

Stejný pohled na věc má i majitel luhačovického wellness hotelu Ing. Miroslav Borák, který je v regionu známým podporovatelem charitativních a dobročinných projektů.

01226-Ing._Miroslav_Borak.jpg

Obr. Ing. Miroslav Borák

„Když jsem tento rok přemýšlel, kam část vydělaných prostředků našich společností věnovat, rozhodl jsem se společně se svými syny Mirkem a Petrem podpořit nadační fond a myšlenku prezidenta republiky Miloše Zemana. Tímto symbolickým krokem chceme přispět k větší sounáležitosti státních institucí a  podnikatelského sektoru. Tak jako by stát měl více pomáhat tuzemským firmám a vytvářet jim lepší podmínky pro jejich činnost, měly by se i české firmy chovat solidárně a pomáhat státu například tím, že budou platit řádně daně a mít mezi sebou partnerský vztah. Jako majitelé Augustiniánského domu, chceme navázat na tradici a vizi zakladatelů, pomáhat potřebným a být prospěšní nejen sobě, ale i společnosti, ve které žijeme“ upřesňuje Ing. Miroslav Borák, majitel hotelu a zakladatel společností TEKOO, a TEKOO REALITY, s.r.o.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz