Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Dožínky, farmářské trhy i velké dostihy

4. 8. 2011 - SLUŠOVICE - Dne 21. srpna 2011 budou ve Slušovicích pořádány VELKÉ DOSTIHY. Na počest 30. výročí od založení dostihů zemědělským družstvem JZD AK Slušovice pořadatelé výrazně rozšíří svůj program. Kromě tradičních dostihů se můžete těšit na slavnostní zahájení v 10 hodin.

K poslechu i k podívané bude vyhrávat dechová a cimbálová hudba a pochodovat budou MAŽORETKY.Na velkoplošné obrazovce budou promítány filmy o Agrokombinátu Slušovice.V prostoru Derby centra budou probíhat DOŽÍNKOVÉ OSLAVY.Zároveň zahájíme FARMÁŘSKÉ TRHY se širokým sortimentem výrobků od potravin až po zlato a diamanty.

Stravování bude zajištěno na 10 místech.

Můžete si koupit losy pro 3 druhy TOMBOLY s atraktivními výherními cenami.

Vystavíme luxusní závodní auta a zemědělské stroje.

Všechny tyto zábavné atrakce můžete sledovat vy všichni.

Bývalí členové Agrokombinátu obdrží od svých bývalých nadřízených čestné vstupenky, které je budou opravňovat k bezplatnému vstupu do areálu DOSTIHOVÉHO závodiště.

Těšíme se na Vaši účast na dostihovém dnu v neděli 21. srpna 2011.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz