Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Přijďte na ples a vyhrajte zájezd na karneval v Benátkách

Přijďte na ples a vyhrajte zájezd na karneval v Benátkách

26. 1. 2014 - VÝCHODNÍ MORAVA – Pojďte si zatančit. Plesová sezona pokračuje i na přelomu ledna a února na celé Východní Moravě.

V pátek 31. ledna se ve společenském domě Beseda v Nivnici na Uherskohradišťsku půjde na 7. Charitní ples, který začne v 19:30. Hrát bude dechová hudba Strnanka a DC Jan Janových. V programu vystoupí taneční country skupina Hurikánek a skupina Fatimah s orientálními tanci. Organizátoři připravili bohatou tombolu, košt vína a občerstvení. Vstupné bude dobrovolné.

Kulturní dům v Bojkovicích na Uherskohradišťsku roztančí v pátek od 20 hodin Myslivecký ples. K tanci a poslechu zahrají dechová hudba Svárovanka ze Strážnice, DJ Nedbálek a cimbálová muzika Bojkovjan.

Pořádně roztančená bude sobota 1. února.

V Popovicích na Uherskohradišťsku pořádají Krojový ples. O muziku se postarají dechová hudba Hradčovjanka a cimbálová muzika Harafica. Program zahájí předtančení Moravské besedy.

Společenský dům Sušil v Bystřici pod Hostýnem bude patřit od 19:30 už 59. Valašskému bálu. Návštěvníci se mohou těšit na širokou škálu lidových tanců, krojované tanečníky ze širokého okolí i zahraničí, cimbálové muziky, které během večera budou hrát v různých zákoutích společenského domu, na bohaté občerstvení a tradiční valašskou tombolu. Chybět nebude ani soutěž v odzemku, tradiční půlnoční strhávání papírových holubiček a veselý tanec Adam. Více informací na wwww.rusava.net. Rezervace míst na tel. 725 278 223.

Ples na téma benátský karneval se připravuje na zámku v Holešově, který začne v 19:30. Ten nabídne opravdu atraktivní hlavní výhru v tombole, kterou bude zájezd pro dvě osoby na Karneval v Benátkách. K tanci budou hrát skupina Gaudeon a DJ Šmakin. Cena vstupenky je v předprodeji 200 Kč, na místě 250 Kč.

Ples seniorů se chystá v Klubu kultury v Uherském Hradišti, začne v 19:30. Návštěvníci se mohou těšit na Aventis, Taneční klub Rokaso, Cifru a bohatou tombolu. Vstupné na ples stojí 120 Kč.

Tančit se bude i ve Strání na Uherskohradišťsku, kde pořádají od 20 hodin tradiční, už VIII. Krojový ples. O zábavu se postará cimbálová muzika Rozmarýn a dechová hudba Maguranka. Občerstvení bude zajištěno, stejně jako bohatá tombola.  Rezervace vstupenek je na čísle 776 582 995 od 15 hodin, předprodej bude od 26. ledna v restauraci Na Zámečku ve Strání.

Nabídku dalších plesů naleznete na www.vychodni-morava.cz

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz