11. 3. 2014 - Netradičně již v březnu představuje pivovar Zubr svůj první letošní speciál. Jedná se o vícestupňové nefiltrované pivo ZUBR Jarní speciál 13°, které bude na výčepech až do poloviny dubna.
Jarní pivní novinka pivovaru je uvařena podle původní receptury z těch nejlepších surovin a v ležáckých sklepích zrála 70 dní. „Zubr Jarní speciál se vyznačuje harmonickou plnou chutí, hustou bílou pěnou, typickou vůní, lahodnou hořkostí a charakteristicky zlatou barvou,“ říká Nataša Rousková, sládková pivovaru.
Použitá receptura a ingredience dodávají třináctistupňovému světlému pivu s 6% obsahem alkoholu jedinečnou výjimečnost originálu, který ocení nejen pivní fajnšmekři, ale i běžní zákazníci. „Loňský úspěch všech našich speciálů nás utvrdil v tom, že současný zákazník rád zkouší netradiční a speciální pivní produkty. A dobře pozná kvalitně uvařené pivo, při jehož vzniku jsou použité kvalitní suroviny a poctivá receptura. Věříme, že ocení i naši speciální jarní novinku,“ říká Tomáš Pluháček, ředitel pivovaru.
ZUBR Jarní speciál 13° bude možné ochutnat v období od 10. 3. 2014 do 17. 4. 2014. Čepovat se bude výhradně do sklenic s logem ZUBR Jarní speciál 13° ve všech výstavních restauračních zařízeních přerovského pivovaru a také v několika desítkách restaurací na střední a východní Moravě.
Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.