13. 3. 2014 - PRAHA - Brynza, špek, zelí. Tyto a další chutné ingredience budou součástí Slovenského naběračkování v restauraci Culinary Aroma v Galerii Harfa.
Přijďte ochutnat výborné slovenské speciality připravené podle rodinných receptů již tuto sobotu 15. března 2014 od 11 hodin.
Od 11 hodin bude v restauraci korzovat obsluha s kotlíky a naběrečkami a hosté si budou moci nabrat třeba halušky, podtatranskou kapustnicu, guláš, ale třeba i něco ostřejšího – voňavou slovenskou borovičku.
Atmosféru gurmánského zážitku ještě zintenzívní živá slovenská kapela, která bude hrát od 12 do 18 hodin.
Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.