Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Ochutnejte s Cultureou Indii a Velkou Británii

Ochutnejte s Cultureou Indii a Velkou Británii

26 3. 2014 - ZLÍN - Již zanedlouho, konkrétně 8. a 9. dubna 2014, se v prostorách 14|15 Baťova institutu uskuteční druhý ročník festivalu Culturea, jenž je pořádaný studenty Fakulty multimediálních komunikací při UTB ve Zlíně. Tento festival každoročně přináší do Zlína dvě cizí země.

Návštěvníci tak mají jedinečnou možnost poznat během dvou dnů dvě cizí kultury, a to celé bez nutnosti cestovat stovky či tisíce kilometrů daleko.

01377-culturea_2014.jpg

Letos se festival odehraje ve stylu Indie a Velké Británie.Culturea 2014 nabídne bohatý program, ve kterém si každý, tedy i gurmán, přijde na své. Dva interaktivní workshopy jsou přichystány například pro milovníky čaje. V rámci jednoho se účastníci naučí připravit tradiční anglický čaj, v rámci druhého pak čaj indický. Dozví se také spoustu dalších zajímavých informací o čaji a samozřejmě nebude chybět ani jejich ochutnávka. Oba workshopy proběhnou pod taktovkou odborníků ze zlínské Dobré čajovny.

01377-govinda_SaG_foto.jpg

Pokud čaji neholdujete nebo dáváte přednost jídlu, nezoufejte. Culturea má něco přichystáno i pro vás. Během indického dne se platforma mezi 14. a 15. budovou Baťova institutu promění v tradiční indické tržiště. Budete si tak moci nakoupit mnoho rozličných druhů koření nebo ochutnat lahůdky z indické kuchyně, které do Zlína přiveze pražská síť vegetariánských restaurací Góvinda.

01377-govinda_SaG_foto3.jpg

Až si zaplníte žaludky, můžete relaxovat u bollywoodského filmu, spálit přebytečné kalorie na kurzu bollywoodských tanců nebo navštívit další z mnoha aktivit, které festival Culturea nabídne.

Více informací o festivalu naleznete na www.culturea.cz.

01377-govinda_SaG_foto2.jpg

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz