Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Hanácká vodka dokládá důvěru zákazníků v české lihoviny

Hanácká vodka dokládá důvěru zákazníků v české lihoviny

23. 4. 2014 - Hanácká vodka slaví velký prodejní úspěch. Ačkoli trh s touto lihovinou roste meziročně obecně o 20 procent, Hanácká vodka předčila tento údaj téměř dvojnásobně, protože se její prodej zvýšil o celých 34 procent.

„Hanácká vodka je dlouhodobě úspěšná. Loni kromě inovace k tomu přispěla jistě i komunikační kampaň jak printová, tak rozhlasová a billboardová, prezentující celou šíři portfóliové řady Hanácká,“ konstatuje obchodní a marketingový ředitel společnosti GRANETTE & STAROREŽNÁ Distilleries Ing. Vladimír Vavřich. „Své přinášejí prodejní akce v obchodních řetězcích a pak se tu rovněž začíná výrazně promítat znovu narůstající důvěra kupujících v české značkové lihoviny.“

Hanácká vodka patří už po řadu desetiletí k nejznámějším vodkám v České republice a je klíčovým produktem řady HANÁCKÁ. Je nejstarší značkovou vodkou na území České republiky a zná ji na území České republiky více než 75% dospělé populace. Dlouhodobě se nejvíce kupuje na Moravě a ve Slezsku. Ovšem podle současného výzkumu, tedy tracking study od STEM/MARK, se vnímání kvality, ale i znalost značky, posílilo celoplošně.

Hanácká vodka

Hanácká vodka se řadí k TOP 5 českým značkám mezi vodkami Ročně se vypije na 3 000 000 láhví lihovin řady HANÁCKÁ. Z toho tvoří na 1 000 000 lahví právě Hanácká vodka. Za jednu pracovní směnu se jí v prostějovské likérce společnosti GRANETTE & STAROREŽNÁ Distilleries vyrobí 40 tisíc láhví.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: petrmaxa@maxi-media.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz