Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Začala anketa Staropramen PENZION ROKU 2014

Začala anketa Staropramen PENZION ROKU 2014

11. 6. 2014 - 1. června začalo hlasování o nejlepší penziony - Staropramen PENZION ROKU 2014. Anketa vstupuje do svého již 5. ročníku a tradičně ji vyhlašuje společnost FTonline, provozovatel stránek Dopenzionu.cz společně s Asociací hotelů a restaurací ČR.

Nominační fáze končí 31. srpna a výsledkem bude 10 nominovaných penzionů vybraných na základě hlasování jejich spokojených hostů. Odborná komise všechny penziony osobně navštíví, určí finální desítku a vybere nejlepší penzion, který na slavnostním Gala večeru Asociace hotelů a restaurací ČR získá prestižní ocenění PENZION ROKU 2014.

Hodnocení bude probíhat na stránkách www.dopenzionu.cz, a postupně též na www.czechadvisor.cz a www.hotelstars.cz.

Letošním cílem je zviditelnit ještě více kvalitních penzionů a zohlednit rozdíly dle velikosti, lokality působení nebo zaměření. Vedle žebříčků TOP 10, TOP 25 a TOP 50 bude vyhlášen Nejlepší malý penzion, Nejlepší penziony dle zaměření (pro rodiny s dětmi, romantické, venkovské, wellness, pro gurmány, …), Nejlepší penziony podle jednotlivých hodnocených kritérií (prostředí, personál, stravování, služby, pohodlí a nejlepší poměr cena / nabízené služby) a také 3 nejlepší penziony v každém kraji.

V loňském roce hlasovalo 6.871 hostů, kteří zaslali 8.112 hlasů. Vítězem se stal Penzion U Hrádku (Znojmo), v předchozích letech zvítězily Penzion UKO (Bedřichov), Penzion Seeberg (Františkovy Lázně) a Penzion Prinz (Valtice).

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: www.ahrcr.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz