Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Bezplatné koncerty Léto v Prazdroji začínají

Bezplatné koncerty Léto v Prazdroji začínají

7. 7. 2014 - Již 11. ročník Léta v Prazdroji se uskuteční od druhého červencového týdne až do konce srpna v areálu pivovaru Plzeňský Prazdroj. Tradiční série bezplatných čtvrtečních koncertů letos nabídne výběr oblíbených kapel české hudební scény.

Navíc se vždy v začátku večera utkají dvě začínající hudební skupiny, které budou v soutěži Prazdroj talentů bojovat o možnost vystoupení na říjnovém Pilsner Festu.

Koncerty Léta v Prazdroji vloni přilákaly téměř 26 tisíc lidí a i letos čeká v průběhu prázdnin za branami pivovaru výběr té nejlepší muziky. O zaručenou zábavu se během čtvrtečních koncertů postarají známé stálice české hudební scény, jako například Semtex, Turbo, Hudba Praha, Prague Conspiracy či závěrečný koncert skupiny Pestalozzi. Letošní série koncertů bude probíhat každý čtvrtek od 10. července do 28. srpna vždy od 19 hodin na nádvoří plzeňského pivovaru, jako tradičně zdarma a za každého počasí. Více informací na www.prazdrojvisit.cz a na Facebooku.

 

Hudební program hlavních kapel Léta v Prazdroji 2014



10. července - Hudba Praha 

17. července - Kníry 

24. července - Prague Conspiracy 

31. července - Turbo 

7. srpna - Bára Zemanová & Band 

14. srpna - Semtex 

21. srpna - Extraband Revival 

28. srpna - Pestalozzi 


Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz