Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Janáček se dnes vrací do Luhačovic

Janáček se dnes vrací do Luhačovic

14. 7. 2014 - LUHAČOVICE – Za svého života se hudební skladatel Leoš Janáček do Luhačovic vypravil nejméně 25 krát. Festival „Janáček a Luhačovice“, který je tradičně věnován této osobnosti české hudby, letos otevírá již 23. kapitolu a spadá do roku, kdy vzpomeneme 160. výročí narození Leoše Janáčka.

Svátky hudby kultury, která celý týden zaplní největší moravské lázně, začínají v pondělí 14. července, kdy bude v 16:30 festival slavnostně zahájen u busty Leoše Janáčka.
Zahajovací koncert v kostele sv. Rodiny obstarají v pondělí večer Český filharmonický sbor Brno a Čeští komorní sólisté.

Ve festivalovém týdnu se mimo jiné představí Emil Viklický, Janáčkův komorní orchestr, zlínská Filharmonie Bohuslava Martinů, zazní varhanní koncert v podání Kateřiny Chrobokové.

Podrobný program festivalu a doprovodného programu je uveden na stránkách Lázní Luhačovice, a. s. www.lazneluhacovice.cz.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: www.vychodni-morava.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz