Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Souboj v latte art se jmenuje MILK BATTLE

Souboj v latte art se jmenuje MILK BATTLE

13. 8. 2014 - PRAHA - Rádi malujete rosety a labutě? Nebo se raději kocháte tím, co baristé dovedou vytvořit s trochou zpěněného mléka? V tom případě si ve vašich diářích poznačte, že v neděli 20. září se v Praze odehraje soutěž v latte art! Kde se k bitvě schyluje? V Kavárně Pražírna, Lublaňská 676/50, Praha.

Soutěžit se bude ve dvojicích, ze kterých postoupí do dalšího souboje pouze jeden barista, který lépe zopakuje obrázky, jenž namaloval ten druhý. Samotný systém soutěže je podobný klasickému pavoukovi. V rámci jednoho souboje proběhne několik kol. Ten, kdo v daném kole namaluje horší obrázek dostane jedno písmeno ze slova MILK. Ten, kdo všechna písmena sesbírá nejdříve, vypadává ze soutěže. Druhý barísta postupuje do dalšího souboje.Přihlásit se můžete do 10. září na e-mailu suzan.koudel@seznam.cz.
Rozhodčím bude jeden z nejpovolanějších, co se soutěží v latte art týče – pan Zdeněk Smrčka.
Přijďte podpořit Vašeho favorita, nebo si ho mezi soutěžícími najděte!

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: www.kavovelisty.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz