Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Whisky Live! Prague. Festival (nejen) pro milovníky whisky

Whisky Live! Prague. Festival (nejen) pro milovníky whisky

25. 8. 2014 - PRAHA - Ve dnech 26. a 27. září 2014 se v Praze na Novoměstské radnici uskuteční již druhý ročník festivalu Whisky Live! Prague. Festivalu se tak jako v loňském roce zúčastní významní čeští distributoři, jejich značky,jejich značky ahosté - letos Kilchoman Distillery, Duncan Taylor Scotch Limited, The Lost Distillery, Domaine Mavela Whisky, Kavalan whisky, Evan Williams Bourbon a další.

Hlavní hvězdou festivalu bude bezpochyby Jim Murray, na slovo vzatý znalec, autor Jim Murray´s Whisky Bible. Jeho ročenka vychází od roku 2003 v nákladu přes tři sta tisíc výtisků a hodnotí více než 4 500 whisky z celého světa. V ročníku 2014 se objevuje 1 127 nových destilátů! Jim povede na festivalu v sobotu 27. 9. 2014 hned dva semináře, které byly okamžitě vyprodány.

Whiskey

Návštěvníci se však mohou těšit i na zajímavé  příbuzné produkty, např. pivo Innis & Gunn., které vyrábí pivovar v Edinburghu a nechává ho ležet v dubových sudech, v nichž zrála whisky. Budete moci také ochutnat míchané koktejly Bagsy´s Baru, každý na jiné bázi: sladové skotské, bourbon whiskey, japonské, irské.

Whiskey

K whisky tradičně patří také doutníky, voňavé tabáky a dýmky, atmosféru místa samozřejmě podtrhne hudební doprovod. Na výběr bude také mnoho zajímavých Masterclass, pod vedením významných znalců whisky. Jejich seznam naleznete na webových stránkách festivalu, kde si je také můžete rezervovat.

Whisky

Vstupenky na akci jsou k dostání v síti Ticketstreamwww.ticketstream.cz

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: www.whiskyliveprague.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz