Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Východní Morava jednou vítězná, třikrát na předních místech

Východní Morava jednou vítězná, třikrát na předních místech

3. 11. 2014 - VÝCHODNÍ MORAVA - Velmi úspěšnou bilanci zaznamenaly turistické cíle Východní Moravy v soutěži o nejlepší turistické atraktivity České republiky“ DestinaCZe 2014“, kterou uspořádala agentura CzechTourism.

„Pro hlasující, kteří rozhodovali, kdo zvítězí v kategorii Cítit se jako doma, byla nejdůležitější kvalita zákaznického servisu. Tím nejlepším se z pětice nominovaných může chlubit ekopenzion Centrum Veronica Hostětín, který získal 8404 hlasů“, sdělila Michaela Klofcová z pořadatelské agentury Czechtourism.

Špatně si nevedly ani další turistické atraktivity Zlínského kraje. Baťův kanál v kategorii Fénix – znovuzrozený projekt obsadil druhé místo, podobně jako KOVOZOO ze Starého Města v kategorii Zážitek na 1000 % pro celou rodinu. Třetí místo ve stejné kategorii patří Archeoskanzenu v Modré u Velehradu.

„Všechny nominované turistické atraktivity z našeho regionu získaly vysoké počty hlasů. Když vzpomeneme skutečnost, že v minulém ročníku soutěže v kategorii turistických cílů pro rodiny s dětmi zvítězila s přehledem zlínská ZOO, je vidět, že nabídka zážitků pro tuto cílovou skupinu je Zlínském kraji opravdu bohatá,“ dodává k úspěchu regionálních zástupců v soutěži Dana Daňová, ředitelka Centrály cestovního ruchu Východní Moravy.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: www.vychodni-morava.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz