Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

PRAGUE MARRIOTT HOTEL ZAČAL S NADÍLKOU

PRAGUE MARRIOTT HOTEL ZAČAL S NADÍLKOU

21.11. 2014 - PRAHA - Vzhledem k tomu, že se nezadržitelně blíží hlavní sezóna vánočních nákupů Prague Marriott Hotel nabízí skvělý tip na její zahájení. V pátek 28. listopadu proběhne speciální jednodenní akce s názvem Black Friday, v průběhu které bude možné pořídit poukázky na služby hotelů Marriott v ČR za poloviční cenu.

Sebe nebo své blízké tak můžete obdarovat poukázkou do jedné z restaurací hotelů Marriott – Midtown Grill (V Celnici 8, Praha 1), Purple Basil (Lucemburská 46, Praha 3), Pils’n’Grill (Sady 5. května 57, Plzeň) nebo je pozvat na ochutnávku do nově otevřeného Bourbon Baru (V Celnici 8, Praha 1) se širokou nabídkou světoznámých značek bourbon whisky.

Všechny poukázky pořídíte v tento den s 50% slevou. Zlatým hřebem této akce jsou stejně výhodné poukázky na pobyt v prezidentském apartmá hotelu Prague Marriott. Věnujte svým blízkým letos nezapomenutelný zážitek v hotelech Marriott, jehož termín si mohou libovolně zvolit od 29. listopadu do 28. března 2015!

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: www.bestcg.com
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz