Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Vánoční inspirace se zárukou

Vánoční inspirace se zárukou

21. 11. 2014 - Sledujete přibývající vánoční výzdobu v obchodech a začínáte tápat, co pořídit svým blízkým? Jak poznat kvalitu, když podle reklamních materiálů se každé zboží zdá být tím nejlepším?

Pokud nechcete udělat chybu, využijte Vánoční Inspiromat nezávislého spotřebitelského časopisu dTest, který byl sestaven redaktory časopisu na základě výsledků testů, které byly zveřejněny tento rok. Inspiromat si můžete bezplatně stáhnout, nebo si ho zdarma objednat v tištěné podobě.

Najdete zde tipy na vánoční dárky z mnoha kategorií, popis daného výrobku, kde se dozvíte základní informace, na základě kterých je tento výrobek doporučován. Vybírat můžete mimo jiné dárky „Na volání a zábavu“, „K zachycení zážitků“, „Do obýváku“, „Do kuchyně“, „Pro kutily“, „Pro zdraví a krásu“.

Vánoční Inspiromat sestavili redaktoři dTestu na základě všech testů letošního roku a přináší tak osvědčené tipy na produkty, které mají optimální poměr ceny a kvality. Stáhnout si ho můžete od 18. 11. zdarma na www.dtest.cz/vanoce nebo si ho můžete objednat v tištěné podobě.

Pokud ale chcete potěšit své blízké dárkem, který bude dělat radost celý příští rok, můžete jim pod stromeček předplatné časopisu dTest. Spolu s předplatným časopisu, který každý měsíc přináší výsledky nejnovějších testů potravin, domácích spotřebičů, výrobků pro děti a dalších, také dáváte svým blízkým přístup do online databáze výsledků časopisu dTest, která obsahuje výsledky více než 13 000 otestovaných výrobků. Roční předplatné stojí 849 Kč a získáte k němu jedno číslo časopisu zdarma.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: www.dtest.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz