Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

PRVNÍ KNIHA S TEMATIKOU SLADKÝCH BARŮ KONEČNĚ V ČECHÁCH

PRVNÍ KNIHA S TEMATIKOU SLADKÝCH BARŮ KONEČNĚ V ČECHÁCH

24. 11. 2014 - Svět pečení a zdobení skýtá celou řadu dech i oči beroucích disciplín, z nichž jednou z nejnovějších a nejmódnějších je tvorba tzv. sladkých barů (setkat se můžete také s názvy sladký stůl či sladký koutek, v anglickém jazyce pak s názvy candy bar, sweet bar či sweet table).

Začněme pěkně popořadě – na začátku totiž vždy stojí originální nápad, následují výtečné receptury na nejrůznější druhy sladkostí a jejich realizace, poté přichází na řadu výběr vhodného místa a dekorací na sladký bar a pak už jen uskupit jedlé i nejedlé instrumenty pěkně dohromady.A protože se to na první, a možná ani na druhý pohled nemusí zdát jako úplná hračka, k ruce je tu první kniha s tematikou sladkých barů v Čechách! Stáňa Mutlová jako jedna z prvních Češek propadla kouzlu sladkých barů a napsala pro české čtenáře kuchařku plnou báječných, snadných receptů a tipů, jak vytvořit snový bar k nejrůznějším příležitostem.

Sladké bary – 50 snadných receptů, díky kterým se blýsknete

Staňte se hvězdou na velkolepém večírku, dámské jízdě, dětské párty nebo třeba na netradičně pojatém Halloweenu! S kuchařkou Sladké bary, která je první na toto téma v Česku, to bude hračka. Vybrat si můžete z 50 prověřených receptů, od nejjednodušších, jako jsou čokoládové lanýže a pusinky, přes oblíbené cupcaky, lízátka, makronky až po parádní dorty. Stáňa vám poradí, jak vybrané sladkosti krok za krokem upéct, ukáže, jak je nazdobit, a to i tím, co máte zrovna po ruce. Také vám doporučí vhodný dekor na jedinečný sladký bar, kde se můžete vyřádit podle své fantazie. Uvítání hostů a sklízení ovací už bude jenom na vás!

Doporučená cena 499 Kč. Kniha k objednání u všech dobrých knihkupců a na www.smartpress.cz.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: www.smartpress.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz