Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Valašský šenk Vizovice se stal nejoblíbenější restaurací Zlínského kraje

Valašský šenk Vizovice se stal nejoblíbenější restaurací Zlínského kraje

17. 12. 2014 - VIZOVICE - Minulý týden proběhlo v Praze v hotelu Intercontinental vyhlášení soutěže o Nejoblíbenější restauraci roku 2014. Za Zlínský kraj vyhrál Valašský šenk z Vizovic. Soutěž je součástí prvního ročníku projektu Restaurant Tip aneb Kde nám chutná, který odstartoval na jaře. Jejím vyhlašovatelem je Asociace hotelů a restaurací.

Za Valašský šenk přebrala cenu spolumajitelka Jana Duroňová, která uvedla „Bylo to pro nás velkým překvapením a zadostiučiněním. Snažíme se svou práci dělat dobře a je to pro nás také velký závazek do budoucna. Všem hlasujícím moc děkujeme.“ Soutěž probíhala na webu www.restaurant-tip.cz od května do listopadu.

Hlasující měli možnost udělit svůj hlas jednomu až třem oblíbeným podnikům a celkem mohli vybírat z 283 možností. Kritériem pro zařazení restaurací je jejich oblíbenost, důraz je kladen i na využívání regionálních surovin a produktů. Restaurace za uvedení v tištěném průvodci ani na webu nic neplatí. Vyhlášeno bylo 14 vítězů, jeden z každého kraje, a jeden absolutní vítěz s nejvíce hlasy.


Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: ivana.kocourkova@gmail.com
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz