Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

VELETRHY CESTOVNÍHO RUCHU PLNÉ ZÁŽITKŮ

VELETRHY CESTOVNÍHO RUCHU PLNÉ ZÁŽITKŮ

29. 12. 2014 - V polovině ledna se na brněnském výstavišti uskuteční tradiční veletrhy cestovního ruchu GO a REGIONTOUR, kde na návštěvníky čeká pestrá nabídka zájezdů, výletních cílů, ale také nejrůznějších zážitků od adrenalinových sportů až po ochutnávky gastronomických specialit.

Hlavním tématem bude opět Aktivní dovolená, a to v nejrůznějších podobách. Početnou cílovou skupinu cykloturistů osloví Cyklistická vesnička s informačními materiály o cyklotrasách, cyklostezkách a doprovodných službách. V nabídce aktivní dovolené samozřejmě mají své pevné místo také pěší turistika, lázeňství, wellness, přehlídka golfových resortů a skiareálů. V rámci veletrhů se uskuteční 3. ročník festivalu RegFoodFest, který pozve do světa lákavých chutí. Velký prostor bude věnován také prezentaci pivovarů.  Nabídku doplní regionální potraviny a projekty Vína z Čech a Moravy a Svět kávy.

Na RegFoodFest naváže finále již 21. ročníku soutěže Gastro Junior Brno – Bidvest Cup, která je zároveň Mezinárodním mistrovstvím České republiky mladých kuchařů, cukrářů a číšníků. Nejlepší žáci těchto oborů z více než 40 odborných škol budou po tři dny měřit své síly přímo před zraky návštěvníků veletrhů cestovního ruchu. Zcela nevšední cestovatelské zážitky pak nabídne 18. ročník festivalu GO Kamera, který se v Kongresovém centru brněnského výstaviště koná po celé čtyři veletržní dny. Veletrhy GO a REGIONTOUR se uskuteční v termínu od 15. do 18. ledna 2015 (první den je vyhrazený odborným návštěvníkům). Více informací naleznete na www.regiontour.cz

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: www.stamgastagurman.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz