Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Podzimní výstavy a roadshow se značkou KLASA

Podzimní výstavy a roadshow se značkou KLASA

29. 9. 2011 - V rámci dlouhodobé marketingové strategie podpory výrobců na akcích s vyšší koncentrací spotřebitelů, pokračuje značka KLASA i na podzim v sérii tzv. roadshow a v prezentaci na výstavách a veletrzích. V říjnu se objeví na veletrhu Anuga v Kolíně nad Rýnem, výstavě Zemědělec v Lysé nad Labem a Hobby výstavě v Českých Budějovicích. Návštěvníci mohou na těchto akcích nejen zjistit, jaké výrobky patří mezi kvalitní české potraviny oceněné certifikátem kvality KLASA, ale navíc mají možnost je i výhodně nakoupit a ochutnat.

Veletrh Anuga se koná v Kolíně nad Rýnem ve dnech 8. – 12. října 2011. Jde o největší světový veletrh zaměřený na potraviny, maloobchod, služby a catering, který navšíví více jak 6 500 vystavovatelů a 150 000 návštěvníků. Anuga je unikátní svým konceptem jedenácti veletrhů pod jednou střechou. Návštěvníci tak mohou projít pavilóny věnované například potravinám a lahůdkám, nápojům, chlazeným potravinám, mraženým potravinám, pečivu a teplým nápojům, organickým potravinám nebo službám. Značka KLASA se odprezentuje ve společném stánku SZIF/KLASA v hale 11.1 ve stánku číslo C050 na celkové ploše 121,5m2. Ve stánku samozřejmě nebudou chybět ani výrobci s oceněním KLASA. Na veletrh Anuga se letos chystají společnosti Artifex Instant, s.r.o., Essa, s.r.o., POEX Velké Meziříčí, a.s., Pekařství valašské frgály, s.r.o., Semix Pluso, spol. s.r.o., Carla spol. s r.o., Linea Nivnice, a. s., Hanácká Kyselka s.r.o., Polabské Mlékárny a.s., Interlacto , spol. s r.o., PEKÁRNA KRÁL s.r.o. a RAVY CZ a.s. „Domácí a zahraniční výstavy a veletrhy patří k našim oblíbeným marketingovým aktivitám. Výrobci ocenění značkou KLASA tak mají možnost ve společné expozici představit své výrobky, najít potenciální zákazníky, získat nové kontrakty s dodavateli a zmapovat konkurenci“, říká Dagmar Drábiková, brand manažerka značky KLASA.

Ve dnech 6. – 9. října proběhne v Lysé nad Labem již 35. ročník prodejně kontraktační výstavy Zemědělec zaměřené na odbornou i laickou veřejnost, kterou každoročně navštíví 30 000 lidí. Značka KLASA na výstavu vyrazí se svou roadshow, tedy několika stánky, ve kterých se prezentují jednotliví výrobci ocenění certifikátem KLASA, kteří nabízí návštěvníkům své výrobky k ochutnávce. Představí se mezi nimi firmy Racio, Vitaminátor,
Valašské frgály, Havlík – Opal, Mlékárna Štecher, Amylon, Gran Moravia, Polabské mlékárny, Pekařství Josef Rýdl. Nebude chybět ani kuchařská show, kolo štěstí a dětský koutek pro nejmenší. Další podzimní zastávkou pak bude ve dnech 20. – 23. října 13. ročník Hobby výstavy v Českých Budějovicích zaměřené na dům a zahradu, chovatelství, kutilství a ruční práce, sběratelství, interiéry, elektrospotřebiče, sportovní vyžití, sportovní vybavení, služby a potřeby pro seniory, oblečení a doplňky.

***

O značce KLASA
Národní značku kvality KLASA uděluje kvalitním potravinářským a zemědělským výrobkům ministr zemědělství od roku 2003. Tuto prestižní značku spravuje od počátku roku 2004 Oddělení marketingu Státního zemědělského intervenčního fondu (SZIF). Od počátku března mohou spotřebitelé nalézt národní známku kvality KLASA na obalech celkem 1345 potravinářských výrobků od 228 výrobců. Další informace o národní značce kvality KLASA a kompletní seznam všech oceněných produktů jsou dostupné na internetových stránkách Státního zemědělského intervenčního fondu www.szif.cz v rubrice Propagace kvalitních potravin a na stránkách www.eklasa.cz.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz