Štamgast & Gurmán

Pivní sýr pro dlouhé zimní večery

Pivní sýr pro dlouhé zimní večery

20. 1. 2015 - Nevíme, jak vás, ale nás občas večer přepadne chuť na něco výrazného, pikantního a k pivu vhodného. Podělíme se s vámi o osvědčený způsob, jak tuto chuť mazaně uspokojit - pivní sýr!

Potřebujete:

  • pivní sýr - 1 balení
  • lučina - 1 balení
  • sladká smetana  - 1 lžíce
  • sůl - dle chuti

K servírování:

směs pokrájených cibulí, dle chuti petrželka či pažitka, špetka červené pálivé papriky.

Příprava:

Pivní sýr nakrájíme a spolu s lučinou a smetanou rozmixujeme v mixéru na hladkou hmotu. Dochutíme solí.

Tip od profesionálů:

U Fleků podávají s topinkami, pomazánku dají zvlášť na talířek, posypou špetkou papriky, směsí nakrájených cibulí a bylinkami. A k tomu samozřejmě orosené pivo.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: www.pazitka.cz, Naďa Indruchová
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz