20. 1. 2015 - Nevíme, jak vás, ale nás občas večer přepadne chuť na něco výrazného, pikantního a k pivu vhodného. Podělíme se s vámi o osvědčený způsob, jak tuto chuť mazaně uspokojit - pivní sýr!
Potřebujete:
K servírování:
směs pokrájených cibulí, dle chuti petrželka či pažitka, špetka červené pálivé papriky.
Příprava:
Pivní sýr nakrájíme a spolu s lučinou a smetanou rozmixujeme v mixéru na hladkou hmotu. Dochutíme solí.
Tip od profesionálů:
U Fleků podávají s topinkami, pomazánku dají zvlášť na talířek, posypou špetkou papriky, směsí nakrájených cibulí a bylinkami. A k tomu samozřejmě orosené pivo.
Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.