Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Co na to Miloš Říha, kmotr piva Zubr Grand?

Co na to Miloš Říha, kmotr piva Zubr Grand?

26. 1. 2015 - Přerovský rodák Miloš Říha dokázal na svou úspěšnou hráčskou kariéru navázat i jako hokejový trenér. Na české, ale také slovenské a především ruské hokejové scéně získal několik titulů s  týmy, které koučoval. V roce 2011 získal ocenění za nejlepšího trenéra sezóny v KHL. V současné době působí v Kontinentální lize (KHL) u týmu Barys Astana.

Čím je pro Vás město Přerov?

Je to moje rodiště – město, kde jsem senarodil, kde jsem prožíval svoje mládía  kde jsem nastartoval svoji sportovníkariéru. A je to město, kam se velmi rádvracím.

Jak často pijete pivo?

Pivo piju dle nálady. Určitě netvrdím, žejsem náruživým pivařem, ale pivo mámrád. Nedělní oběd, kdy se servíruje husas knedlíkem a zelím si bez závěrečnéhopiva představit opravdu nedokážu.

Čím je pro Vás pivo?

Pivo, to je žízeň a pivem se dá žízeň nejvícea  nejlépe zahnat. Třeba když sportujunebo jdu ze sauny a mám opravdužízeň, tak ji pivem spolehlivě zaženu.

Kdy a kde nejčastěji pijete pivo?

Buď doma, po pravém českém obědě. Toale nebývá moc často. Velmi rád ho pijuv hospodě se svými přáteli a to je jednoznačněnejčastěji.

Co pro Vás znamená, že jste patronempiva Zubr Grand?

Je to pro mě na jedné straně pocta, alezároveň také zodpovědnost, aby si Grandudržoval svoji vysokou kvalitu.„U piva se dá výborně povídat a lidise při něm dokážou velmi otevřít.“

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: www.aristonpr.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz