Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

PROPLESEJTE ZÁVĚR LEDNA

PROPLESEJTE ZÁVĚR LEDNA

28. 1. 2015 - VÝCHODNÍ MORAVA – Kdo chce na Východní Moravě plesat a tančit, má možnost si vybrat z bohaté nabídky. Plesová sezona pokračuje i v pátek 30. a v sobotu 31. ledna.

V pátek bude patřit Dům kultury v Uherském Brodě 7. Charitnímu plesu, který začne v 19:30. Hrát budou dechová hudba Straňanka a cimbálová muzika Strýci ze Strání. V rámci programu proběhne košt vína z Vinařství Vyskočil, připravená je bohatá tombola. Vstupenky je možné koupit předem v prodejně Gloria na Mariánském náměstí.

Dům kultury v Kroměříži bude v pátek dějištěm 2. reprezentačního plesu Rádia Kroměříž, která začne v 20:00. Ten bude zároveň zahajovacím plesem letošní sezony v Kroměříži. Hlavní hostem bude kapela The Backwards – Beatles Legends, která 2x získala 1. místo na nejprestižnějším festivalu Beatles revivalů na světě. Exkluzivním partnerem plesu je Salon EF, který se představí s novou autorskou hair show s názvem „Postel plná snů“. Dále návštěvníky čeká bohatá hudební i taneční nabídka – čtyřčlenná kapela BlueBand, tanečníci z KST Swing Kroměříž, diskotéka Radia Kroměříž, ochutnávka vín a mnoho dalších překvapení. Nebude chybět ani bohatá tombola a bohatý raut, který je zahrnut v ceně vstupenky, která v předprodeji stojí 330 Kč.

Ikdyž slavná vlčnovská Jízda králů proběhne až na konci května, již v sobotu 31. ledna představí na Krojovém plese ve folklórním Vlčnově na Uherskohradišťsku letošního krále. Hrát zde budou od 19:00 dechová hudba Vlčnovjanka, cimbálová muzika Čardáš, v programu vystoupí folklórní soubor Vlčnovjan a děti z místní mateřské školy. Vstupenka s místenkou stojí 100 Kč a lze si je obstarat i v předprodeji.

V Klubu kultury v Uherském Hradišti se v sobotu uskuteční Ples seniorů, se začátkem v 19:30. Vystoupí zde hudební skupina Aventis, Taneční klub Rokaso, Hlucké mažoretky, návštěvníci uvidí i Bublinovou show Pavla Rollera. Vstupné je 120 Kč.

Ve Strání na Uherskohradišťsku pořádají v sobotu od 20:00 Krojový ples, a to tradičně v prostorách tělocvičny místní školy. Účastníci se mohou těšit na zábavu, hudbu a víno, chybět nebude ani tombola a také vyhlášení krasavice a šohaja krojového plesu. K tanci a poslechu zahraje dechová hudba Šarovec z Hluku a cimbálová muzika Pajtáš. Krojovaní zaplatí za vstupné 120 Kč, nekrojovaní 150 Kč. Předprodej denně od 17:00 do 21:00, na tel.: 605 362 089.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: www.vychodni-morava.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz