Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

6. 5. 2015 - PRAHA - Rádi bychom Vás pozvali k aktivní účasti na odborném veletrhu FOR GASTRO & HOTEL 2015.

Tato úspěšná kontraktačně prodejní akce je určena především pro profesionály, kuchaře a odborníky působící v gastronomii a hotelnictví, ale i pro všechny, kteří se o problematiku gastronomie a nové trendy v oblasti HORECA zajímají. Akci navštíví dobře vyprofilovaná skupina návštěvníků - podnikatelů, majitelů a manažerů restaurací a hotelů.

V rámci letošního již 5. ročníku veletrhu proběhne semifinále mezinárodní soutěže GLOBAL CHEFS CHALLENGE za podpory Světové asociace kuchařů a cukrářů. Současně to nejlepší z české gastronomie představí Asociace kuchařů a cukrářů ČR. Návštěvníci se mohou těšit na komponovaný program České barmanské asociace, prezentace značkových káv i na festival kulinářských specialit GASTRO TOUR pořádaný společností T&M CREATIVE.

PVA EXPO PRAHA, nejmodernější a největší veletržní areál v hlavním městě ČR, poskytuje pro veletrh veškeré zázemí. Plně využité budou multifunkční konferenční sály i zcela nový kongresový sál s kapacitou až 650 míst, kde proběhne řada inspirativních přednášek, konferencí a diskusí na žhavá témata z oboru HORECA. Doprovodný program bude již v průběhu srpna kompletně zveřejněn na stránkách veletrhu včetně on-line registračního formuláře.  Jedna z důležitých doprovodných akcí je třeba jmenovat pod záštitou Ministerstva financí – přednášku a diskusní fórum na téma Registrační pokladny v HORECA segmentu.  Podrobný doprovodný program bude již v průběhu srpna kompletně zveřejněn na stránkách veletrhu včetně on-line registračního formuláře pro návštěvníky.

Přes 8 000 m 2 výstavní plochy zaplní expozice a prezentace firem. 70% výstavní plochy je již obsazeno - pro přihlášení vystavovatelů doporučujeme zajistit si výstavní plochu v předstihu za výhodnějších podmínek a též pro rezervaci kvalitního umístění .

Osobní účast a vzájemná setkání s obchodními partnery jsou právě teď nejlepší marketingovou strategií, ve které platí vidět a být viděn. Rádi zodpovíme případné dotazy související s Vaší účastí na veletrhu FOR GASTRO & HOTEL a těšíme se na vzájemnou spolupráci v roce 2015.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: fernandez@abf.cz, www.for-gastro.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz