Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Květinová slavnost připravuje i tvoření z cukrové hmoty

Květinová slavnost připravuje i tvoření z cukrové hmoty

11. 5. 2015 - LEŠNÁ U VALAŠSKÉHO MEZIŘÍČÍ - Na třetí květnovou sobotu 16. května připravilo Muzeum regionu Valašsko novinku - v zámeckém parku Lešná u Valašského Meziříčí se uskuteční Květinová slavnost. Začne v 9:00 a potrvá do 17:00.

V kulisách rozkvetlých azalek a rododendronů se uskuteční slavnost s řadou zábavných a tvořivých aktivit. Na programu je například květinový jarmark, jarní vystoupení folklórního souboru Bača nebo tematické tvoření.

Už nyní je možné se objednávat na workshop modelování květin z cukrové hmoty pod vedením cukrářky. Objednávky na tel. 571 635 23 nebo e-mail: zamek.lesna@muzeumvalassko.cz. Workshop proběhne ve dvou blocích: od 10:00 a od 13:30, cena: 150 Kč včetně materiálu, kapacita: 10 osob v jednom bloku.

Květinová slavnost – program:

* květinový jarmark

* rozkvetlé azalky a rododendrony v zámeckém parku

* jarní pásmo folklórního souboru Bača

* komentované prohlídky parku

* královská čokoláda

* tematické tvoření: květinové vazby,obrázky ze sypaných písků, cukrové květy

* kapela The dust

Děti do 15 let mají vstup Květinovou slavnost zdarma, návštěvníci od 15 let zaplatí 40 Kč – vstupenka zahrnuje vstup do areálu a na výstavu cukráren. Jednotlivé aktivity se platí dle spotřebovaného materiálu.

Další informace na webových stránkách muzea: http://www.muzeumvalassko.cz/vystavy/kvetinova-slavnost/

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: www.vychodni-morava.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz