Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

MUNDIALL 2015 – POULIČNÍ FESTIVÁLEK I PRVNÍ FESTIVAL POLÉVEK

MUNDIALL 2015 – POULIČNÍ FESTIVÁLEK I PRVNÍ FESTIVAL POLÉVEK

12. 5. 2015 - KROMĚŘÍŽ - V letošním roce se v Kroměříži poprvé představí dvoudenní festival pouličních divadel, hudby, tance i workshopů. Akce se uskuteční v sobotu 18. a v neděli 19. července v centru Kroměříže a nabídne atraktivní setkání se špičkovými domácími soubory „nového" cirkusu, ale i pouliční worldmusic.

Sobota bude především AKROBATICKÁ – nabídne poprvé na Moravě představení VYSOKÉ SNĚNÍ akrobatické skupiny V.O.S.A. a PRASEČÍ CIRKUS Bratřív tri(c)ku. Nebudou také chybět hudební a taneční produkce brazilské, francouzské i indické hudby. Nedělní program bude POHÁDKOVÝ a nabídne interaktivní setkání s divadelními soubory DIVADLO CONTINUE, KUFR, CIRKUS ŽEBŘÍK a mexickou skupinu MARIACCHI ESPULEOS. Vrcholem dne pak bude vystoupení LONG VEHICLE CIRCUS – akrobatů na chůdách. Program začíná každý den od 16.00 hod. a potrvá do setmění. Součástí akce je i PRVNÍ FESTIVAL POLÉVEK.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: www.dk-kromeriz.cz/mundiall
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz