Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

AIRBRUSH A JEHO TAJEMSTVÍ

AIRBRUSH A JEHO TAJEMSTVÍ

21. 5. 2015 - BRNO - AKC ČR pobočka Brno si vás dovoluje pozvat na seminář „AIRBRUSH“. Kurz je určen pro každého, koho zajímá technika airbrush a chtěl by se s ní prakticky i teoreticky seznámit.

Naučíte se základní princip, na jehož základě můžete už samostatně pracovat. Navíc získáte spoustu rad k této technice. Dostanete informace o barvách a vybavení. Seznámíte se s airbrush pomůckami. Jednoduchým cvičením dostanete pistolku do ruky. Na konci kurzu společně s lektorem zhodnotíte svoji airbrush práci. Po skončení kurzu si odnesete certifikát o úspěšném absolvování kurzu.

Datum konání:           6. června 2015

Místo konání: CESK, a.s., Jarní 1058/44i, Brno Maloměřice

Doba konání:             9.00, předpokládaný konec 16.00

Lektor:                       Sweet art design – Tomi - účast na výstavě Sweet expo 2015 va Varšavě, získal ocenění mistr ČR cukrář, cena R. Přibyla na soutěži Gastro Hradec Vitana cup 2015

Více informací a on-line přihláška: http://www.akc.cz/seminar-325/seminar-airbrush

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: www.akc.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz