Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Zahrady a parky se otevírají. Blíží se jejich víkend

Zahrady a parky se otevírají. Blíží se jejich víkend

8. 6. 2015 - VÝCHODNÍ MORAVA – Východní Morava zve na Víkend otevřených zahrad. Uskuteční se v sobotu 13. a v neděli 14. června. Z regionu se do něj zapojí hned devět zahrad a parků, například ve Zlíně, Kroměříži, Buchlovicích nebo Holešově.

Celý seznam zúčastněných zahrad a parků včetně programů, které nabízí, naleznete na http://www.vikendotevrenychzahrad.cz/index.php?exe=kraj&kraj=14.

Přestože se v České republice Víkend otevřených zahrad bude konat už pošesté, pro park Komenského ve Zlíně to bude poprvé. V roce 2014 prošel kompletní rekonstrukcí a má nyní návštěvníkům co nabídnou. Komentované prohlídky v sobotu 13. června začnou v 10:00, 13:00 a 15:00.

V Květné zahradě v Kroměříži se v sobotu uskuteční prohlídky v časech 9:00, 11:00, 13:00, 15:00 a 18:00. Připraven bude i doprovodný program pro malé a velké návštěvníky.

Tradice Víkendu otevřených zahrad vznikla ve Velké Británii a probíhá vždy během druhého červnového víkendu. Projekt se setkal s velkým ohlasem a stal se postupně tradičním po celé Evropě. V České republice do projektu zapojují i běžně navštěvovaná místa, ovšem s doplňkovým programem koncipovaným pro tuto ojedinělou akci.

Více na www.pruvodceparkem.cz

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: www.vychodni-morava.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz